Κεντρική Ελλάδα Υπεύθυνος Ακαδημιών του Πανσερραϊκού ο Καράγκουτης

Υπεύθυνος Ακαδημιών του Πανσερραϊκού ο Καράγκουτης

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καραγκούτη ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής θα αναλάβει χρέη υπεύθυνου ακαδημιών της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

“Η διοίκηση του Τμήματος Μπάσκετ Πανσερραϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν άνθρωπο που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, γιατί το όνομά του είναι συνδεδεμένο με μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Εμπιστευόμαστε τη νευραλγική θέση του Υπεύθυνου Ακαδημιών στον Γιώργο Καράγκουτη, έναν σπουδαίο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος στην πολύχρονη καριέρα του ξεχώρισε για την ηθική του, αλλά και το χαμηλό προφίλ που τον χαρακτηρίζει.

Η επιτυχημένη διαδρομή του κ. Καράγκουτη στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης σηματοδοτήθηκε από πολλές διακρίσεις: Παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής με τις Εθνικές ομάδες, κάτοχος του τροπαίου της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, πανελληνιονίκης με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Οι κοινές αντιλήψεις για το μπάσκετ, η μεθοδικότητα και η όρεξη για δουλειά, ενώνουν από σήμερα με απόλυτη εμπιστοσύνη τους δρόμους της ιστορικότερης ομάδας της πόλης μας και του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή.

Στόχος του Γ. Καράγκουτη είναι η άρτια οργάνωση όλων των τμημάτων του Πανσερραϊκού με μακροχρόνιο ορίζοντα και με γνώμονα τη λειτουργία τους σε επαγγελματικά επίπεδα, ώστε να αναδειχτούν τα νέα ταλέντα του Σερραϊκού μπάσκετ, παράλληλα με εξωγηπεδικές δράσεις που μόνο όφελος και σωστές βάσεις θα προσφέρουν στους Σερραίους νεαρούς καλαθοσφαιριστές!

Στην προσπάθεια του αυτή, συμπαραστάτες και συνεργάτες του θα είναι οι κ.κ. Γκαβανόζης Χρήστος και Ανέστης Σταυρόπουλος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει από τις αθλητικές μετα…