Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξεκινούν τα try-outs για την ΑΕΚ

Ξεκινούν τα try-outs για την ΑΕΚ

aek try outs

aek try outs

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η ώρα των try-outs έφτασε για τα παιδιά που θέλουν να δοκιμαστούν, με το προσεχές Σαββατοκύριακο (1718/06) να γίνονται οι πρώτες προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“H ώρα των TRYΟUTS 2017-2018 φτάνει. Το πρώτο διήμερο δοκιμασίας είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ΑΕΚ B.C. συνιστά σε όλους τους ενδιαφερομένους να διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγίες.

Οι αθλητές, που έχουν ενημερωθεί από τη γραμματεία της ΑΕΚ B.C. να δώσουν το “παρών” και έχουν γεννηθεί το 2002 και το 2003 θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό του “Nίκος Γκάλης“, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στις 15:30, με αθλητική περιβολή και βεβαίωση υγείας. Η πρώτη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στους βοηθητικούς χώρους του “Nίκος Γκάλης” (Προπονητήριο 1), παρουσία των προπονητών της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του τεχνικού διευθυντή Ντράγκαν Σάκοτα.

Οι αθλητές, που έχουν ενημερωθεί από τη γραμματεία της ΑΕΚ Β.C. να δώσουν το “παρών” και έχουν γεννηθεί το 2000 και το 2001 θα πρέπει να βρίσκονται στο Κλειστό του “Nίκος Γκάλης“, το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στις 17:30, με αθλητική περιβολή και βεβαίωση υγείας. Η πρώτη δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στους βοηθητικούς χώρους του “Nίκος Γκάλης” (Προπονητήριο 1).

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει επίσης, ότι τα ΤRYOUTS θα συνεχιστούν την Κυριακή 18 Ιουνίου, τις ίδιες ώρες ενώ οι αθλητές, θα ενημερωθούν σχετικά από τους προπονητές τους.

Το επόμενο διήμερο TRYOUTS θα πραγματοποιηθεί κανονικά Πέμπτη 22 Ιουνίου και Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Κλειστό του “Nίκος Γκάλης“. Για τους συμμετέχοντες σ’ αυτό θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τον οργανισμό, με βάση και τα αποτελέσματα της δοκιμασίας του πρώτου διημέρου, εκτός κι αν κάποιοι αθλητές έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά.

Για τους αθλητές, που έχουν γεννηθεί το 1999 και έχουν δηλώσει συμμετοχή θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…