Κεντρική Ασίστ Shadow Ξανθόπουλος: “Ο πολύ γρήγορος ρυθμός συμφέρει τον Παναθηναϊκό”

Ξανθόπουλος: “Ο πολύ γρήγορος ρυθμός συμφέρει τον Παναθηναϊκό”

vasilis xanthopoulos aris

vasilis xanthopoulos aris

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό Superfoods (11/06, 21:00), για τον πέμπτο αγώνα της τελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League, με τον πρώην “πράσινο“, Βασίλη Ξανθόπουλο, να τονίζει σε δηλώσεις του πως ο γρήγορος ρυθμός συμφέρει τους παίκτες του “τριφυλλιού“.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ΣΠΟΡ ΦΜ:
“Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά η τελευταία εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ πειστική. Ήταν εμφάνιση πριν τη Φενέρ! Με πάρα πολύ καλή και σκληρή άμυνα. Έχει τους ψηλούς, που μπορούν να παίξουν τους κοντούς άμυνα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του Γκιστ.”

Για το “θέμα” στην ενέργεια των παικτών του Ολυμπιακού:
“Απόψε, είναι ο τελικός των τελικών. Τα παιδιά του Ολυμπιακού έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν το πρόβλημα ενέργειας.”

Για το αγωνιστικό κομμάτι και πώς περιμένει τους δύο αντιπάλους:
“Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του. Αμυντικά, αν πιάσει τα στάνταρ απόδοσης, είναι πολύ καλή ομάδα. Επιθετικά, είναι όπως του βγει τη συγκεκριμένη μέρα. Είναι λίγο τρελός ο Τζέιμς και αν δεν του βγουν οι προσπάθειες, μπορεί να καταστρέψει το παιχνίδι της ομάδας του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στη ρακέτα του Παναθηναϊκού με τον Πρίντεζη, αλλά ακόμη και με τα “τριάρια” του, τον Παπαπέτρου και τον Παπανικολάου.

Ο πολύ γρήγορος ρυθμός συμφέρει τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα έχει πολλή τακτική το παιχνίδι και θα κριθεί στις μικρές λεπτομέρειες. Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι πιστεύω.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…