Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Βροχή” οι ανανεώσεις στον Σπόρτιγκ (pic)

“Βροχή” οι ανανεώσεις στον Σπόρτιγκ (pic)

Ημέρα ανανεώσεων ήταν η σημερινή για τον Σπόρτιγκ. Η ιστορική ομάδα ανακοίνωσε ότι παραμένει το τεχνικό δίδυμο, Αρβανίτης – Ψυχουντάκης, και ακόμη επτά παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα θα αγωνιστούν και την επόμενη χρονιά οι Τάσος Τάσιος, Κώστας Παπαγιαννακόπουλος, Στέφανος Καραμπάτoς, Δαυίδ Βισνιέβσκι, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Αντώνης Καλογήρου και Μιχάλης Μανωλίτσης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ανακοινώνει επίσημα την συνέχιση της συνεργασίας του με τον κ. Παναγιώτη Αρβανίτη ως επικεφαλή προπονητή και τον κ. Κώστα Ψυχουντάκη ως βοηθό προπονητή της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου.

Ταυτόχρονα με χαρά ανακοινώνει και την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές της Ανδρικής Ομάδας, Τάσο Τάσιο, Κώστα Παπαγιαννακόπουλο, Στέφανο Καραμπάτo, Δαυίδ Βισνιέβσκι, Παναγιώτη Μπουγιούρη, Αντώνη Καλογήρου, Μιχάλη Μανωλίτση.

Ακολουθώντας τον αρχικό σχεδιασμό δημιουργίας ομάδας βασισμένης σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, οι συζητήσεις και επαφές συνεχίζονται και κάθε νέα συμφωνία μέχρι ολοκλήρωσης του ρόστερ θα ανακοινώνεται επίσημα στο site του Συλλόγου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Διαμαντόπουλος: Η «σπόντα» για την ΕΟΚ (pic)

Οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την έναρξη της δεύτερης κατηγορίας του ποδοσφαίρου και της πρώ…