Κεντρική Διεθνή Το πρώτο “χτύπημα” της ΤΣΣΚΑ (pic)

Το πρώτο “χτύπημα” της ΤΣΣΚΑ (pic)

clyburn darou

clyburn darou

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μετά τις αποδεσμεύσεις (Φρίλαντ, Τζάκσον) και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κάιλ Χάινς, η ρωσική ομάδα ολοκλήρωσε και την πρώτη μεταγραφική κίνηση της για το φετινό καλοκαίρι.

Η ομάδα του στρατού ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ουίλ Κλάιμπερν. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις (13π., 5.1ριμπ.) με τη φανέλα της Νταρουσάφακα στην Ευρωλίγκα, οι οποίοι δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Δημήτρη Ιτούδη.

“Με την προσθήκη του Ουίλ αποκτούμε μέγεθος στη θέση ‘3’, με έναν παίκτη που μπορεί να παίξει με πρόσωπο και πλάτη στο καλάθι. Ο Κλάιμπερν έχει επίσης ένστικτο στα ριμπάουντ και μπορεί να μαρκάρει πολλές θέσεις. Είναι σημαντικό ότι έχει υψηλό κίνητρο να παίξει στην ομάδα μας και τον καλωσορίζουμε”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Κλάιμπερν, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη ρωσική ομάδα, πρόσθεσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στην ΤΣΣΚΑ. Πάντα είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τιμή και προνόμιο για μένα να ανήκω πλέον σε αυτή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…