Κεντρική Elite League Το “ευχαριστώ” του Εθνικού

Το “ευχαριστώ” του Εθνικού

ethnikos kosmos

ethnikos kosmos

Ο Εθνικός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, τον γιατρό Γιώργο Καραχάλιο, αλλά κι όλους όσους βοήθησαν ώστε οι Πειραιώτες να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά:
“Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους χορηγούς και συμπαραστάτες που στήριξαν την ομάδα, καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις:
KSD ΑΕ
ΤΣΩΛΗΣ Α.Ε.
WIND
ΚΕΝ, Όμιλος Καράτζη
ΟΛΠ ΑΕ
Amigos
GAZI COLLEGE
Pirelli
Χατζής Εστιατόριο
SKAG ΑΕ
LS Dry Clean

Για την πολύτιμη βοήθειά του η διοίκηση ευχαριστεί τον καταξιωμένο γιατρό Γιώργο Καραχάλιο και το νοσοκομείο Metropolitan για τις ιατρικές διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους κ.κ. Αλέκο & Αλέξανδρο Καρυδόπουλο, Βασίλη Δέρβο, Άγη Καραμολέγκο και Γιώργο Ξυδέα, οι οποίοι βοήθησαν για μια ακόμα φορά το τμήμα Μπάσκετ.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους, αλλά πιστούς φίλους της ομάδας, που έδωσαν τον δικό τους παλμό στην κερκίδα, αφού χωρίς τη συμπαράσταση όλων των παραπάνω θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε όσα καταφέραμε τη φετινή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…