Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το “ευχαριστώ” της ΑΕΚ!

Το “ευχαριστώ” της ΑΕΚ!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της θέλησε να ευχαριστήσει όσους πήραν μέρος στην διαδικασία των Try-Outs της περιόδου 2017-2018

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διοίκηση, η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής και οι προπονητές της ΑΕΚ B.C. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τους αθλητές, που έλαβαν μέρος στα Try-Outs της περιόδου 2017-2018.

Η εφετινή ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, γεγονός που επιβεβαιώνει “εν πολλοίς”, ότι το μήνυμα που εκπέμπει ο οργανισμός σχετικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα και την παραγωγική διαδικασία ελήφθη σε ολόκληρη την επικράτεια.

Για την ΑΕΚ Β.C. παραμένει βασική προτεραιότητα η στελέχωση των ομάδων της με ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι θα εκπαιδεύονται στο “σχολειό της Νέας Φιλαδέλφειας” με σκοπό την ατομική τους βελτίωση, αλλά και την ενίσχυση της “Βασίλισσας” τα επόμενα χρόνια.

Όσοι εκ των αθλητών που δοκιμάστηκαν ενταχθούν στον ιστορικό σύλλογο θα ενημερωθούν ή έχουν ήδη ενημερωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του οργανισμού. Όσοι δεν συνεχίζουν μαζί μας επισημαίνουμε, ότι αποτελεί για μας αυτονόητη τιμή, που εμπιστεύτηκαν την ΑΕΚ. Η μεγάλη αγκαλιά της “Ένωσης” ήταν και θα παραμείνει ανοικτή και στο μέλλον.

Και πάλι θερμά σας ευχαριστούμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Δεν υπάρχει πικρία, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, και με προσωπική του δήλωσ…