Κεντρική Διεθνή Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βέστερμαν (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βέστερμαν (pic)

darusafaka zalgiris

darusafaka zalgiris

Ο Λέο Βέστερμαν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ζαλγκίρις και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα θα πάρει μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του, ο διεθνής Γάλλος γκαρντ αποχαιρέτησε τη λιθουανική ομάδα, μέσω ενός μηνύματος στο twitter.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Βέστερμαν μέτρησε μέσο όρο 10 πόντους και 5,5 ασίστ στην Ευρωλίγκα υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το μήνυμα του:
“Προερχόμενος από μία δύσκολη χρονιά στη Γαλλία, η Ζαλγκίρις μου προσέφερε την ευκαιρία να αγγίξω το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε αυτή η ομάδα και που υπήρξα μέλος ενός σπουδαίου οργανισμού. Αυτή η ομάδα είναι περιστοιχισμένη από σπουδαίους ανθρώπους και αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να μεγεθύνεται ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους στο Κάουνας. Απόλαυσα κάθε στιγμή στη Λιθουανία.

Aciu (ευχαριστώ)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…