Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τίποτα δεν τελείωσε”

“Τίποτα δεν τελείωσε”

rivers olympiakos panathinaikos

rivers olympiakos panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός Supefoods απόλεσε διαφορά 10 πόντων κόντρα στον Ολυμπιακό, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στους τελικούς της Stoiximan Basket League. O Κει Σι Ρίβερς τόνισε πως τίποτε δεν έχει τελειώσει και οι “πράσινοι” μπορούν να ξαναφέρουν τη σειρά στο “ΣΕΦ”.

¨”Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Έκανε ένα μεγάλο comeback στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον έλεγχο της σειράς, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το τέταρτο παιχνίδι. Πρέπει να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Θέλουμε να επιστρέψουμε εδώ και να προσπαθήσουμε πάλι από την αρχή”, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός άσσος των “πρασίνων”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος για το τι πήγε στραβά και χάθηκε διαφορά 10 πόντων, είπε:
“Υπήρχαν δύο φάσεις μετά το +10. Είχαμε συγκεντρωθεί στο να κρατήσουμε τον Πρίντεζη εκτός ρακέτας, αλλά κάτι πήγε στραβά στις περιστροφές. Κάτι δίνεις και κάτι χάνεις. Ο Μάντζαρης έβαλε ένα τρίποντο και ακολούθησε ένα ακόμη από τον Σπανούλη που βρήκε χώρο. Το μομέντουμ πήγε στην μεριά τους, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…