Κεντρική NBA Θέλει να φέρει τον ΛεΜπρόν στους Λέικερς ο Μπολ!

Θέλει να φέρει τον ΛεΜπρόν στους Λέικερς ο Μπολ!

lonzo ball lebron james

lonzo ball lebron james

Ο Λόνζο Μπολ αναμένεται να επιλεχθεί στο νο.2 του Ντραφτ από τους Λος Άντζελες Λέικερς, κάτι που φαντάζει πολύ πιο σίγουρο την προκειμένη στιγμή, μετά την ανταλλαγή του Ντι’Άντζελο Ράσελ. Η θέση του πλέι-μέικερ της ομάδας έχει μείνει κενή αλλά ο Μπολ πρόκειται να την καλύψει επάξια χάρη στον τρομερό τρόπο που βλέπει το γήπεδο, την ταχύτητα και τις εκτελεστικές του αρετές. Ο νεαρός γκαρντ, όμως, θέλει μαζί του και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην ομάδα!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο ESPN, ο πρώην σταρ του UCLA απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο προς τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη, προσπαθώντας να τον δελεάσει ώστε να παίξουν στην ίδια ομάδα: “Μου αρέσει να κερδίζω και ξέρω ότι σου αρέσει και εσένα. Νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού μας μπορεί να βοηθήσει πολύ ο ένας τον άλλον. Όποτε θες την μπάλα, απλά πες το μου και θα γίνει!

Η προτίμηση του Μπολ στο πρόσωπο του ΛεΜπρόν δεν έγκειται μόνο στο γεγονός ότι ο “βασιλιάς” είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Συγκεκριμένα, διάφορες φήμες έχουν ξεσπάσει σχετικά με το ενδεχόμενο ο Τζέιμς να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του το 2018, με τα προβλήματα στις τάξεις των Κλίβελαντ Καβαλίερς (απομάκρυνση του γενικού διευθυντή, σενάρια ανταλλαγών των συμπαικτών του κτλ) να έχουν βάλει δεύτερες σκέψεις στο μυαλό του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…