Κεντρική Ασίστ Περαστικός Θέλει να φάει… Λαγό

Θέλει να φάει… Λαγό

lagos stifado

lagos stifado

Λένε πως η καλύτερη θρησκεία είναι να είσαι καλός άνθρωπος. Γι’ αυτό και κάποιοι λατρεύουν τους… θεούς της ΕΟΚ. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι καλοί άνθρωποι και δεν ξεχνούν. Ένα παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό της εκτίμησης που έχουν στους συνεργάτες τους.

Υπάρχει μια εταιρία που έσπευσε να ντύσει την Εθνική ομάδα. Και να ξέρετε, δεν είναι εύκολη αυτή η απόφαση. Δεν παίρνεις 10 μπλουζάκια και 10 σορτσάκια για κάθε παίκτη. Την Άρτα και τα Γιάννενα ζητάνε, γι’ αυτό και οι εταιρίες αθλητικών ρούχων κάνουν πίσω. Όχι όλες, υπάρχουν και κάποιοι που δεν μετρούν βάσει συμφέροντος, αλλά βάσει αγάπης για το άθλημα.

Ένας από αυτούς τους τύπους είναι ο Μάρκος Λαγός, ο οποίος ανέλαβε το βαρύ φορτίο. Χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, αυτό δεν χρειάζεται καν να το συζητήσουμε. Ως εδώ όλα καλά και μπράβο στην εταιρία που έκανε την κίνηση.

Τις προάλλες ήμουν (Περαστικός) σε ένα καφέ στην Ηλιούπολη. Συζητούσαν κάποιοι τύποι, που φορούσαν γκρίζα ρούχα. Ο ένας έλεγε ότι ο ΣΕΔΚΑ έκλεισε συμφωνία για τα ρούχα. Κάπου πήρε το αυτί μου το όνομα του Λαγού και συμπέρανα το απλό: Μπήκε ο άνθρωπος στην Εθνική και οι παράγοντες της ΕΟΚ έσπευσαν να ανταποδώσουν. Πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Σε ένα άλλο καφέ -από το οποίο ήμουν Περαστικός- στα βόρεια προάστια, συζητούσαν άλλοι μπασκετικοί. Καθόλου δεν άρεσε στον Τσαγκρώνη -έλεγαν- η συμφωνία που έκαναν οι διαιτητές της Αθήνας με την εταιρία ρούχων. Ήθελε να κάνουν τον άθλο και να πάρουν από άλλη εταιρία. Απ’ ότι έλεγαν στην παρέα πίεζε, πιέζει, θα σας γελάσω και δεν το θέλω.

Αν οι παρέες λένε αλήθεια, ο εκ Πατρών προερχόμενος παράγοντας, γενικώς δεν χάρηκε που οι διαιτητές τίμησαν την εταιρία, η οποία προμηθεύει αγόγγυστα με ρούχα την Εθνική και θέλει να… φάει τον Λαγό. Παράλογο; Όπως λένε και στα θρησκευτικά “πίστευε και μη ερεύνα“…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…