Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο”

“Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο”

pao osfp charalampopoulos

pao osfp charalampopoulos

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τα πάντα, ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ. Οι “πράσινοι” ετοιμάζονται για τον τελικό των τελικών στο “ΣΕΦ” κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό άσσο του “τριφυλλιού” να τονίζει πως η ομάδα του δεν πρέπει να επαναλάβει τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Αυτή είναι η τελευταία μας επικοινωνία για φέτος. Θέλω πριν αναφερθώ στα υπόλοιπα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση, τα σχόλια και τα μηνύματά σας. Θέλω να ξέρετε ότι ανεξαρτήτως με το αν απάντησα, τα διάβασα όλα και έλαβα πολύ σοβαρά όσα μου είπατε.

Φτάσαμε λοιπόν στη μεγάλη στιγμή. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς. Στον αγώνα δίχως αύριο. Ο νικητής θα πάρει το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τον στόχο του και ο χαμένος θα μείνει με την πικρή γεύση.

Θεωρώ πως βάσει εικόνας των δύο ομάδων στη σειρά θα μπορούσαμε να είχαμε ήδη πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα έχουμε, όμως, ακόμη μια ευκαιρία την Κυριακή στο ΣΕΦ για να «σπάσουμε» την έδρα του Ολυμπιακού και να πανηγυρίσουμε εμείς.

Είναι προφανές πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα με ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι παίζοντας βάσει πλάνου από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μας στέρησαν τη νίκη στα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Το πιστεύω όπως και όλη η ομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…