Κεντρική NBA “Θα σταματήσω όταν πάψω να απολαμβάνω το μπάσκετ”
NBA

“Θα σταματήσω όταν πάψω να απολαμβάνω το μπάσκετ”

dirk nowitzki mavericks

dirk nowitzki mavericks

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι συνεχίζει να απολαμβάνει το μπάσκετ και τόνισε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ, μόνο όταν πάψει αυτό. Ο Γερμανός βρίσκεται 19 χρόνια στο NBA και από ότι φαίνεται θα συμπληρώσει 20 χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε αμερικανικό ραδιόφωνο:

Για τα 19 χρόνια που βρίσκεται στο NBA: “Έχει πλάκα να βρίσκομαι εδώ, να αγωνίζομαι ακόμα. Όταν δεν διασκεδάζω πια, θα πάρω την απόφαση να σταματήσω. Λατρεύω να αγωνίζομαι τόσο στα εντός έδρας όσο και στα εκτός έδρας ματς. Κάθε μέρα διασκεδάζω το μπάσκετ”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών: “Φέτος δυσκολεύτηκα λίγο με πρόβλημα στον αχίλλειο. Ήρθε από το πουθενά ο τραυματισμός. Έχασα σχεδόν δύο μήνες. Ελπίζω τη νέα σεζόν να είμαι έτοιμος, να ανταποκριθεί καλά το σώμα μου”.

Για το tanking των Μάβερικς στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν: “Το ίδιο έγινε και στον πρώτο μου χρόνο στο NBA. Τότε υπήρχε το lockout και είχαμε πίεση. Τότε ήμασταν κοντά στα playoffs και βγήκαμε εκτός postseason με τα αποτελέσματα μας στα τελευταία 10 ματς. Ήρθαν και μου είπαν πως είναι η στιγμή να λάμψω”.

Για το γεγονός πως συγκρίνουν κάθε Ευρωπαίο ψηλό που έρχεται στο NBA μαζί του: “Είναι τιμή να συγκρίνουν τόσα ταλαντούχα παιδιά μαζί σου. Αυτή τη στιγμή συγκρίνουν τον Πορζίνγκις μαζί μου. Θα γίνει σπουδαίος παίκτης τα χρόνια που θα ακολουθήσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…