Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Θα έβγαζα το καπέλο σ΄όλη την ομάδα”

“Θα έβγαζα το καπέλο σ΄όλη την ομάδα”

elonou aek aris

elonou aek arisΕξαιρετική εμπειρία χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Τσινεμελού Ελονού σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Άρη. Ο σέντερ της Ένωσης τόνισε παράλληλα ότι θα έβγαζε το καπέλο του σ΄όλη την ομάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην Cosmotesport TV: “Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία. Είχα πάρα πολύ καλούς συμπαίκτες και ήταν σημαντική επιτυχία η κατάκτηση της τρίτης θέσης. Είχα παίξει λίγο στον Πανιώνιο. Δεν ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά όταν ήρθα εδώ, δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα”,

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Θα έβγαζα το καπέλο στον γιατρό, τον Δημήτρη (σ.σ. Μαυροειδή), στον Μάικ (σ.σ. Ντίξον), στον Κώστα (σ.σ. Βασιλειάδη) λίγο και στον Ρόκο (σ.σ. Λένι Ούκιτς) που οργάνωνε πολύ καλή όλη την ομάδα. Σε όλη την ομάδα θα έβγαζα το καπέλο”.

Από την πλευρά του ο Βασιλειάδης σημείωσε: “Η τελευταία εντύπωση ήταν η καλύτερη. Κερδίσαμε τα τρία παιχνίδια με τον Άρη και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ημασταν πολύ ανταγωνιστικοί όλο τον χρόνο”.

“Πάντα ένας παίκτης παραμένει παιδί. Πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος και να προπονείσαι σκληρά. Αν είσαι σε επαγγελματική ομάδα, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο πλάνο του προπονητή“, πρόσθεσε ακόμη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…