Κεντρική Διεθνή Τέσσερις ισπανικές ομάδες στο Champions League από τη νέα σεζόν

Τέσσερις ισπανικές ομάδες στο Champions League από τη νέα σεζόν

tenerife1

tenerife1Η πρώτη χρονιά του Basketball Champions League ήταν ισπανική “υπόθεση”, αφού η Τενερίφη κατέκτησε το τρόπαιο. Η νέα νεοσύστατη διοργάνωση αλλάζει, κάνοντας σημαντικά βήματα προόδου.

Από τη νέα σεζόν, στο Basketball Champions League θα αγωνίζονται τέσσερις ισπανικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, πέρα της κατόχου, Τενερίφη, θα συμμετάσχουν και οι Μούρθια, Εστουδιάντες και Μπανταλόνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάτρικ Κομνινός

“Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τέσσερις ομάδες από το δυνατότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν κάτι… σπέσιαλ στην διοργάνωση της νέας σεζόν.

Η παρουσία τους υπογραμμίζει την πετυχημένη παρουσία της Τενερίφης, της πρωταθλήτριας της περσινής διοργάνωσης και είμαστε ευχαριστημένοι που περισσότερες ομάδες από την Ισπανία πείσθηκαν για την πραγματική πανευρωπαϊκή φύση του Basketball Champions League και δουλεύει προκειμένου να δώσει στις ομάδες μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση.

Ακόμα είμαστε ενθουσιασμένοι που ιστορικά κλαμπ προτίμησαν το Basketball Champions League για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…