Κεντρική Γ' Εθνική Τέσσερις ανανεώσεις και μία επιστροφή!

Τέσσερις ανανεώσεις και μία επιστροφή!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν τα Μελίσσια. Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους Θανάση Κοντό, Βασίλη Κυπαρίση, Ανδρέα Πανταζή και Γιώργου Τζωρτζόπουλο. Παράλληλα, επέστρεψε στην ομάδα και ο Γιώργος Κύριος, ο οποίος είχε παραχωρηθεί την προηγούμενη χρονιά στον Οίακα Ναυπλίου με υποσχετική.

Αναλυτικά:
“Ο ΚΑΟ Μελισσίων, πιστός στο μοντέλο που οδήγησε σε δύο συνεχόμενες ανόδους, θα πορευθεί και στη Γ’ Εθνική με το κράμα ταλέντου και εμπειρίας που τον έφτασαν στις εθνικές κατηγορίες. Δίνοντας πάντα βάρος στην αξιοποίηση και των δικών του παιδιών, μετά από την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου, ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει ότι παραμένουν στην ομάδα οι Θανάσης Κοντός, Βασίλης Κυπαρίσης και Ανδρέας Πανταζής, όπως και ο Γιώργος Τζωρτζόπουλος, από τους πρωταγωνιστές στην πορεία πρωταθλητισμού στην Α’ ΕΣΚΑ. Παράλληλα, στην ομάδα επιστρέφει και ο Γιώργος Κύριος, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με υποσχετική ενός έτους στον Οίακα Ναυπλίου.

Αυτές οι κινήσεις, μαζί με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παντελή Καλογερόπουλο και βέβαια τον coach των ανόδων, Στέλιο Σταϊκόπουλο, κλείνουν το πρώτο μέρος των κινήσεων του συλλόγου μας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρώτες συμφωνίες με παίκτες που θα ενισχύσουν τα Μελίσσια στη δύσκολη προσπάθεια στη Γ’ Εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ο Άγγελος Τσάμης πήρε την απόφαση του (pic)

Ο Άγγελος Τσάμης πρόλαβε να αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια με τη Μύκονο, κάνοντας τη διαφορά.…