Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τέσσερις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό!

Τέσσερις αγωνιστικές στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός εξέδρα

olympiakos fans

“Καμπάνα” τεσσάρων αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα έκτροπα, που έκαναν οι οπαδοί του στον πέμπτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ θα κληθεί να πληρώσει και πρόστιμο 7.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν θα κληθεί να παίξει χωρίς κόσμο αγώνες, καθώς ήδη έχει τιμωρηθεί με αγωνιστική για όσα έγιναν στον τρίτο αγώνα των τελικών της Basket League. Παράλληλα, χωρίς κόσμο θα παίξει και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ευρωλίγκας, καθώς έχει τιμωρηθεί κι εκεί.

Η τιμωρία του Ολυμπιακού:

  1. Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράβαση των άρθρων 27, (υβριστικά συνθήματα που αφορούν φυσικό πρόσωπο) και 23Α (ρίψη αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου), παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 11-6-2017 και
  2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για σοβαρά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο 5.000,00€), β) για υβριστικά συνθήματα που δεν αφορούν φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 1.000,00€ και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μετά τη λήξη του αγώνα, πρόστιμο 1.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…