Κεντρική Γ' Εθνική Τέλος ο Πολυδωρόπουλος!

Τέλος ο Πολυδωρόπουλος!

glaukos

glaukos

Η ομάδα του Γλαύκου με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως ύστερα από 10 χρόνια στον σύλλογο, ο προπονητής, Αλέκος Πολυδωρόπουλος, θα αποτελέσει παρελθόν.

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Γλαύκου, πλέον, επικεντρώνουν το βλέμμα τους στον αντικαταστάτη του Αλέκου Πολυδωρόπουλου, με το όνομα του Νίκου Βουρνά, να ακούγεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Α.Ο. Γλαύκος, σχετικά με τον προπονητή κ. Αλέκο Πολυδωρόπουλο, θέλει να κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση και ενδιαφερόμενο τα εξής:

Ο προπονητής μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Αλέκος Πολυδωρόπουλος ήταν είναι και θα είναι συνυφασμένος με την ιστορία και την ανοδική πορεία της ομάδας μας. Στα 10 χρόνια της συνεχούς προσφοράς του στο Σωματείο μας υπηρέτησε τα αθλητικά ιδεώδη και τους στόχους μας με συνέπεια, αγάπη για την ομάδα, τεράστιο ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση της θέσης ευθύνης που του εμπιστεύθηκε όλα τα χρόνια ο Α.Ο. Γλαύκος. Με λίγα λόγια θεωρούμε πως ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας του Γλαύκου.

Η αποχώρηση του κ. Πολυδωρόπουλου από την ομάδα δεν είναι αποτέλεσμα μη επίτευξης αθλητικών στόχων και μονομερούς επιθυμίας. Είναι κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών προκειμένου να ισορροπήσουν καταστάσεις που δεν έκαναν καλό στην ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κ. Αλέκο Πολυδωρόπουλο για την 10ετή προσφορά του στο Γλαύκο, του ευχόμαστε να έχει υγεία, ανάλογα επιτυχημένη και ακόμα καλύτερη πορεία στις προπονητικές ή άλλες επιλογές του και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία σε οποιαδήποτε θέση ευθύνης επιθυμήσει, αφού η πόρτα του Α.Ο. Γλαύκου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον εκλεκτό φίλο και συνεργάτη μας.

Εκ μέρους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.ΟΓλαύκου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…