Κεντρική Β' Εθνική Τέλος ο Ιωάννου

Τέλος ο Ιωάννου

fotis ioannou ananewsi

fotis ioannou ananewsi

Ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας του στο Χαρίλαο Τρικούπη, ο Φώτης Ιωάννου αποτελεί παρελθόν. Ο Έλληνας άσσος αποτέλεσε αρχηγό της ομάδας του Μεσολογγίου, ενώ πανηγύρισε με το σύλλογο την άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος <<Χαρίλαος Τρικούπης>> Μεσολογγίου ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Φώτη Ιωάννου.
Ο Φώτης Ιωάννου φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας για 4 συνεχόμενα χρόνια, διατελώντας και αρχηγός της. Κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων η ομάδα μας επέστρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ πέτυχε και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της ,την άνοδο στη Β’Εθνική για πρώτη φορά. Το ήθος του και η αθλητική του παιδεία ήταν παραδειγματική .
Δυστυχώς οι δρόμοι μας κάπου εδώ χωρίζουν και αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά για τη μεγάλη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής των ακαδημιών μας και να του ευχηθούμε μέσα από τη καρδιά μας καλή συνέχεια τόσο στην αθλητική του καριέρα όσο και στη προσωπική του ζωή. Φώτη η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα και ευχόμαστε οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν σύντομα.”
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…