Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Τελικά δεν έχουμε μείνει στο όνειρο”

“Τελικά δεν έχουμε μείνει στο όνειρο”

ethniki omada gynaikon

ethniki omada gynaikon

Η Εθνική Ελλάδος των Γυναικών βρίσκεται στα προημιτελικά του Eurobasket, με την Κατερίνα Σωτηρίου να μην το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, ακόμα τρέμω… Το λέω στον εαυτό μου συνέχεια… Πήγαμε τετράδα, πήραμε το εισιτήριο για το παγκόσμιο και θα παλέψουμε για τα μετάλλια. Η χαρά είναι απέραντη. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που έχω. Πραγματικά παλεύουμε

Χαίρομαι που έχω κοντά τη Στέλλα γιατί είμαστε από μικρά παιδιά στις εθνικές μαζί από το 1998-’99. Από κορασίδες κάτι γινόταν, πάντα κάτι χάναμε και αυτό ήταν το όνειρό μας, να περάσουμε τετράδα και να φτάσουμε πραγματικά να διεκδικούμε μετάλλιο και όχι να είμαστε στο όνειρο.

Τελικά δεν έχουμε μείνει στο όνειρο. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, στον κόουτς, στο σταφ, στην Ομοσπονδία που συνέχεια βελτιώνεται σαν και εμάς. Είναι ένα κομμάτι από εμάς, όλοι βελτιωνόμαστε και όλοι θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

“Όπως είπε και ο κόουτς, εδώ είμαστε Εθνική ομάδα, είμαστε ομάδα. Σημασία έχει ότι παίζω από τον πάγκο, εμψυχώνω τον καθένα και όλοι μας έχουμε μερίδιο στην επιτυχία και οι κοπέλες που βοήθησαν και οι προπονητές τόσα χρόνια να μας μάθουν όλα αυτά. Επίσης και οι κοπέλες που μας βοήθησαν πριν δυο χρόνια να φτάσουμε εδώ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…