Κεντρική NBA Συνελήφθη ο “γκάνγκστερ”, Σεμπάστιαν Τέλφερ (pic)
NBA

Συνελήφθη ο “γκάνγκστερ”, Σεμπάστιαν Τέλφερ (pic)

sebastian telfair

sebastian telfair

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ, Σεμπάστιαν Τέλφερ συνελήφθη από την αστυνομία της Νέας Υόρκης με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Έπειτα από περαιτέρω έρευνες αποδείχθηκε ότι ο 32χρονος διέθετε ολόκληρο… οπλοστάσιο, απασχολώντας εκ νέου τις αρχές, καθώς είχε υποπέσει σε ουκ ολίγες “ατασθαλίες” στο παρελθόν.

“Ο Τέλφερ είχε παρκάρει παράνομα μαζί με έναν άλλο τύπο, τον 18χρονο Ζαμί Τόμας, όπως αναφέρουν πηγές από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία τους σταμάτησε όταν ο Τέλφερ ξεκίνησε να οδηγεί δίχως να ανάψει τα μπροστινά φώτα του. Οι αστυνομικοί βρήκαν 3 γεμισμένα όπλα, ένα ημιαυτόματο τουφέκι, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών και δύο τσάντες με μαριχουάνα μέσα στο αυτοκίνητο”, αναφέρει το pix11.com.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ο Τέλφερ συνελήφθη και κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη κατοχή αλεξίσφαιρου γιλέκου, εγκληματική κατοχή ελεγχόμενης ουσίας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών, σύμφωνα με το CBS.

Ο παίκτης αγωνίστηκε επί μια 10ετία στο NBA, περνώντας από 5 ομάδες και έχοντας 7.4 πόντους και 3.5 ασίστ ανά αγώνα. Θεωρείται θρύλος των high-schools στο Μπρούκλιν ενώ πλέον βγάζει το ψωμί του στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Εκτός διεκδίκησης του βραβείου MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι …