Κεντρική NBA Συνελήφθη για απίστευτο λόγο ο Μπεν Γκόρντον!
NBA

Συνελήφθη για απίστευτο λόγο ο Μπεν Γκόρντον!

ben gordon bulls

ben gordon bulls

Παρά το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί στο NBA από τις 15 Απριλίου του 2015, ο Μπεν Γκόρντον κατάφερε να απασχολήσει τους τίτλους ειδήσεων, με την αιτία, όμως, να μην έχει καμία σχέση με την πορτοκαλί μπάλα! Συγκεκριμένα, ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες επειδή ενεργοποίησε πολλαπλούς συναγερμούς φωτιάς στην πολυκατοικία του χωρίς προφανή λόγο!

Ο Γκόρντον προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, με την αστυνομία αλλά και την πυροσβεστική του L.A να κινητοποιούνται άμεσα. Ο Γκόρντον συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα, με τον δικαστή να ορίζει ως εγγύηση το ποσό των 5.000 δολαρίων.

Η καριέρα του Γκόρντον έχει πάρει την κάτω βόλτα, ψάχνοντας μάταια να βρει μια θέση στο NBA. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Τέξας Λέτζεντς του NBDL ενώ είχε ενταχθεί και στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2015, δίχως να κερδίσει θέση στο τελικό ρόστερ. Ο Γκόρντον πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στο Σικάγο από το 2005 έως το 2009, όπου ξεπερνούσε σταθερά τους 20 πόντους ανά αγώνα και αποτελούσε έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ του πλανήτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…