Κεντρική Γ' Εθνική Συνεχίζει στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου ο Τσακίρης

Συνεχίζει στον πάγκο της Νίκης Αμαρουσίου ο Τσακίρης

giannis tsakiris niki amarousiou

giannis tsakiris niki amarousiou

Η Νίκη, σώθηκε την τελευταία αγωνιστική και από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Αμαρουσίου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Τσακίρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό της ομάδας μας, Γιάννη Τσακίρη, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Ο κόουτς Τσακίρης έδωσε νέα πνοή στην Νίκη Αμαρουσίου και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στην Γ’ Εθνική, βάζοντας τη “σφραγίδα” του στην καινούρια εποχή που ξεκινά για την ομάδα μας.”

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Τσακίρης:
“Καταρχάς, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Πλέον, η Νίκη αλλάζει σελίδα, μπαίνει σε μία νέα ρότα. Στόχος μας είναι να επιδιώξουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά και μέσα από τη σωστή συνεργασία, την ομαδική δουλειά και κυρίως μέσα από αξιοκρατικές διαδικασίες η ομάδα να θέσει γερές βάσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Η επόμενη μέρα ξημερώνει με αισιοδοξία και φιλοδοξίες για την Νίκη Αμαρουσίου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…