Κεντρική Β' Εθνική Συνεχίζει ο Λιόγας!

Συνεχίζει ο Λιόγας!

liogas

liogas

Το γράψαμε; Ισχύει!
Η Κηφισιά με ανακοίνωσή της εκάνε γνωστό πως ο Δημήτρης Λιόγας θα συνεχίσει να κάθεται και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας, ενώ ακόμα θα αναλάβει και το τμήμα της U21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το ΔΣ της ΑΕΝΚ συνεδρίασε και αποφάσισε να ανανεώσει για μια ακόμη χρονιά τη συνεργασία του με τον κόουτς Δημήτρη Λιόγα. Ο κόουτς Δημήτρης Λιόγας αναλαμβάνει εκτός τους ανδρικού τμήματος και το νεοσύστατο τμήμα του U21. Συνεχίζει δε μαζί του ως βοηθός ο κόουτς Στέφανος Λαδικός.

Η περσινή χρονιά ήταν κρίσιμη για τον σύλλογο, μετά την ξαφνική πτώση από την Α1 στην Β’ Εθνική και η πρόκληση για την ερασιτεχνική ΑΕΝΚ ήταν μεγάλη. Με τη σημαντική συμβολή του έμπειρου κόουτς Λιόγα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ΑΕΝΚ σε όλους τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια, στο “νεοφώτιστο” βοηθό σε Εθνικές κατηγορίες και προπονητή στις υποδομές κόουτς Στέφανο Λαδικό, τον team manager Δημήτρη Λαγοπόδη, τον ιατρό κ.Τάσο Τόκη, τους φροντιστές Πάνο Καραντώνη και Λουκά Μπορνόζο καθώς και στους φυσιοθεραπευτές Αντώνη Καραντώνη και Μάνο Φύτρο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …