Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στον Βασιλειάδη η Εθνική Γυναικών! (pics)

Στον Βασιλειάδη η Εθνική Γυναικών! (pics)

ethniki omada gynaikon ellada

ethniki omada gynaikon ellada

H Εθνική Γυναικών που κατέκτησε την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας, βρέθηκε στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού την Τετάρτη (28/06), όπου εκεί τις περίμενε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος τις υποδέχθηκε δίνοντας τους συγχαρητήρια για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.

Από το γραφείο του Γιώργο Βασιλειάδη, έλειπαν οι Καλτσίδου, Σταμάτη και Σταμογιάννου οι οποίες είχαν προσωπικές υποχρεώσεις, ενώ τα κορίτσια συνόδεψαν οι Κώστας Κεραμιδάς και Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μιλώντας στην Εθνική ανέφερε:
“Θέλω να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας και εύχομαι να είναι η μόνο η αφετηρία για περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Θέλουμε αυτή η ομάδα να μπορέσει να ξεπεράσει ακόμα και τις επιτυχίες των ανδρών. Οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά θέλω να τονίσω ότι η Πολιτεία θα είναι κοντά σας με κάθε τρόπο και μέσο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε, ότι θα είναι πιο εύκολη η επόμενη μέρα για τους αθλητές που κάνουν θυσίες.”

Εκεί ο υφυπουργός δέχθηκε την απάντηση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, που εξέφρασε το παράπονο του στον υφυπουργό, τονίζοντας του ότι η Πολιτεία έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το μπάσκετ.

Η απάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη, πάνω στο σχόλιο του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ήταν “θα κάνουμε ό,τι μπορούμε.”

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

inner

inner

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…