Κεντρική Ασίστ Shadow Στο “3on3 Πρέβεζας” Καμπούρης και Ρωμανίδης

Στο “3on3 Πρέβεζας” Καμπούρης και Ρωμανίδης

fasoulas kabouris papachristopoulos

fasoulas kabouris papachristopoulos

Το 3on3 Πρέβεζας” θα έχει τη δόξα του87“, αφού το “παρών στο τουρνουά θα δώσουν οι Αργύρης Καμπούρης και Μιχάλης Ρωμανίδης. Με αφορμή τη συμπλήρωση των  30 ετών από το πρώτο Ευρωπαϊκό της Ελλάδας, οι δύο άσσοι του παρελθόντος θα τιμήσουν με την παρουσία τους το “6ο “3 οn 3″ Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολης”,

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Tο χρυσό ’87 “έρχεται” στην Πρέβεζα!

Η οργανωτική επιτροπή του “3on3 Πρέβεζας” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δύο από τις μεγάλες δόξες της χρυσής γενιάς του 1987, ο Αργύρης Καμπούρης και ο Μιχάλης Ρωμανίδης, θα παρευρεθούν και θα τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά και την πόλη μας.

AdTech Ad

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών, η παρουσία τους υπενθυμίζει σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου έβαλε τις βάσεις ούτως ώστε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης να γιγαντωθεί και να καταστεί ως το δημοφιλέστερο και πιο επιτυχημένο ομαδικό άθλημα στην χώρα.

Ο “τίμιος γίγαντας” Αργύρης Καμπούρης αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ, αναμφισβήτητα, η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του υπήρξε το Ευρωμπάσκετ του 1987, όταν στον τελικό με τη Σοβιετική Ένωση ευστόχησε στις δυο τελευταίες βολές του αγώνα, χάρισε το τρόπαιο στην Εθνική Ελλάδας και έκανε υπερήφανη μία ολόκληρη χώρα. Ο Καμπούρης σταμάτησε την καριέρα του το 1996 και παραμένει ακόμα και σήμερα στον χώρο του μπάσκετ, αλλά και κοντά στον Ολυμπιακό που πέρασε σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του εκεί.

Ο Μιχάλης Ρωμανίδης ο οποίος, αν και σε νεαρή ηλικία, προσέφερε πολύτιμους πόντους στο Ευρωμπάσκετ του ’87, κατέκτησε με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης 8 φορές το πρωτάθλημα και 6 φορές το κύπελλο Ελλάδας. Με την Εθνική Ομάδα αγωνίστηκε 85 φορές, σκοράροντας 367 πόντους. Παρέμεινε στον χώρο του μπάσκετ όπου εργάστηκε σαν μάνατζερ σε αρκετές ομάδες και σήμερα βρίσκεται με τον ρόλο αυτό στο Ρέθυμνο.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Αργύρη Καμπούρη και Μιχάλη Ρωμανίδη για την αποδοχή της πρόσκλησης να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους το τουρνουά και την πόλη μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…