Κεντρική Β' Εθνική Στις ακαδημίες της Καρδίτσας ο Χασιώτης

Στις ακαδημίες της Καρδίτσας ο Χασιώτης

giannis

giannis

Στο “τιμόνι” των ακαδημιών της ΑΣ Καρδίτσας θα βρίσκεται από σήμερα ο Γιάννης Χασιώτης. Η ομάδα με ανακοίνωση της έκανε γνωστό, ότι ξεκινάει τη συνεργασία της με τον νεαρό τεχνικό και του ευχήθηκε να έχει υγεία και να έχει παραγωγικό ρόλο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή μπάσκετ Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει ως τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου.

Πρόκειται για ένα νέο σε ηλικία αλλά πλούσιο σε κατάρτιση και εμπειρίες προπονητή, ο οποίος θα έχει την πλήρη ευθύνη για το προπονητικό πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής και των «μικρών» αγωνιστικών ομάδων. Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και παραγωγικό έργο”.

Από την πλευρά του ο Χασιώτης δήλωσε: “Η πρόταση που μου έγινε από το Α.Σ.Καρδίτσας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Α.Σ.Κ., ενός συλλόγου που τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας δίνει μεγάλη βάση στη βελτίωση των νεαρών αθλητών και μου προτάθηκε να συμβάλλω σ’ αυτή την προσπάθεια από τη θέση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής. Αποτελεί μεγάλη ευθύνη για μένα η συμμετοχή μου σ’ αυτή τη δημιουργική διαδικασία.

Μαζί με όλους τους συνεργάτες προπονητές στις ακαδημίες, θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά εφόδια στους νεαρούς αθλητές του Α.Σ.Κ, στοχεύοντας στο να αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι του μελλοντικού αθλητικού δυναμικού στο χώρο του μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…