Κεντρική Elite League Στην Β’ Εθνική οι Μαχητές Δόξας Πεύκων!

Στην Β’ Εθνική οι Μαχητές Δόξας Πεύκων!

maxites doksas peukon

maxites doksas peukon

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, την φετινή σεζόν, μέσω των πλέι άουτ, κέρδισαν την Καβάλα και παρέμειναν στην Α2 κατηγορία για ακόμη μία σεζόν. Όμως, τα οικονομικά προβλήματα είναι πολλά και έτσι ο σύλλογος αποφάσισε, οικειοθελώς, να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Η ομάδα των Πεύκων έχει κάνει συμφωνία για την συγχώνευσή της με την ομάδα του Παναθλητικού-Συκεών, που ανέβηκε στην Β’ Εθνική φέτος, με τους δύο συλλόγους να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Βόρειο όμιλο.

Έτσι, στην Α2 κατηγορία μένει μία κενή θέση για την νέα σεζόν, με τις ομάδες του Περιστερίου και του Αμαρουσίου να έχουν πανηγυρίσει την άνοδό τους, ενώ ακολουθεί και η ομάδα Παπάγου, που επικράτησε στα μπαράζ ανόδου του Ερμή Αγιάς.

Οι Μαχητές και ο Παναθλητικός εξέδωσαν, πάντως, ανακοίνωση, εκφράζοντας τη θέση τους για τις “φήμες” που κυκλοφορούν.

Αναλυτικά:
“Μετά το μπαράζ άστοχων και σε πολλές περιπτώσεις μικροπρεπών δημοσιευμάτων, η Διοίκηση μας με κοινή ανακοίνωση με τον Παναθλητικό Συκεών ξεκαθαρίζει τις φήμες που κυκλοφορούν:

“Ο Παναθλητικος Συκεών και οι Μαχητες Δόξας Πεύκων θα ήθελαν απο κοινού να ενημερώσουν άπαντες οτι έχουν ξεκινήσει επαφές για τη διερεύνηση της πιθανότητας ένωσης των δυναμεών τους με σκοπο τη δημιουργία μιας ενιαίας και ισχυρής ομάδας στον Δήμο Νεαπολεως – Συκεών!

Άλλωστε οι συνθήκες επιβάλλουν την σύμπλευση υγιών δυνάμεων που απο μόνες τους ήδη έχουν κατορθώσει πολλά (γυναικεία ομαδα σε Α1, ανδρικές ομάδες σε Α2 & Β/ Εθνικη) και απο κοινού μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα χωρίς να ανταγωνίζονται η μία την άλλη μέσα τον ίδιο Δήμο!

Σημειώνεται οτι οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται προς το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά.

Διευκρινίζεται οτι σε περίπτωση συμφωνίας, η γυναικεία ομαδα θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1 ενώ ανάλογη απόφαση είναι να παρθεί και για το ενιαίο πλέον ανδρικό τμήμα. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι η δυνατότητα ανάπτυξης και η παροχή περισσότερων υπηρεσιών στις ακαδημίες μας που θα απαριθμούν πλέον περισσότερα απο 400 αγόρια και κορίτσια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…