Κεντρική Διεθνή Στην Εθνική Γεωργίας οι Ντίξον και Πατσούλια

Στην Εθνική Γεωργίας οι Ντίξον και Πατσούλια

dixon georgia

dixon georgia

Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε τους 17 παίκτες που αποφάσισε να καλέσει, για την προετοιμασία της Εθνικής Γεωργίας, ενόψει του Ευρωμπάσκετ και από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ονόματα των Πατσούλια, Σενγκέλια, Μάικλ Ντίξον και ο Σανικίτζε!

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως θα έχει όλα του τα όπλα στην διάθεσή του και θα προσπαθήσει με την ομάδα του να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το μεγαλύτερο όνομα, ανάμεσα σε όσους κλήθηκαν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τον NBAer Ζάζα Πατσούλια. Όμως υπάρχουν και άλλοι πολύ σημαντικοί παίκτες, όπως ο Τορνίκε Σενγκέλια της Μπασκόνια, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι της Ανδόρα και ο Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η κλήση του Βίκτορ Σανικίτζε του Άρη, που έχασε όλη τη σεζόν λόγο τραυματισμού.

Αναλυτικά η λίστα με τους 17 παίκτες που κάλεσε ο Ηλίας Ζούρος: Μπέκα Μπακούρι, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Ανατόλι Μπόισα, Μπέκα Μπουρχανατζε, Μάικλ Ντίξον, Κάχα Τζιτσατζε, Μανούτσαν Μαρκοϊσβίλι, Ζάζα Πατσούλια, Λεβάν Πατσάτσια, Οτάρ Πχακατζε, Ντούντα Σανάτζε, Βίκτορ Σανικίτζε, Γκεόργκε Σαραμπίτζε, Τορνίκε Σενγκέλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκιόργκε Τσιντσάντζε.

Τέλος όσων αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Γεωργία θα βρεθεί στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με το Ισραήλ, την Γερμανία, την Ιταλία, την Λιθουανία και την Ουκρανία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…