Κεντρική Elite League Στην Α2 ο Παπάγου!

Στην Α2 ο Παπάγου!

papagou

papagou

Στην Α2 θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παπάγου. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Σορώτος, μέσω μηνύματος του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε γνωστό ότι οι “στρατηγοί” θα αγωνιστούν κι επίσημα τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνική κατηγορίας.

Οι “στρατηγοί” θα πάρουν τη θέση του Αίολου Αστακού, ο θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν.

Το μήνυμα του Κώστα Σορώτου:
“Μόλις πληροφορήθηκα ότι ο Παπάγου βρίσκεται και επίσημα στην Α2. Η συγκίνηση και η χαρά μου είναι μεγάλη όμως αυτά είναι προσωπικά συναισθήματα που πάντα προσπαθώ να τα κρατήσω για τον εαυτό μου.

Η δικαίωση είναι μεγάλη για όλους όσο μεγάλη και δύσκολη ήταν και η προσπάθεια. Είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που τρέχουν το σύλλογο θα έλεγα με υπερπροσπάθεια. Είναι μεγάλη για τα παιδιά που μόχθησαν , πάλεψαν και μείνανε όρθιοι μέσα απο κάθε δυσκολία αλλά και βγήκαν πιο δυνατοί και πιο αγαπημένοι απο τα σωστά και απο τα λάθη που κάνανε.

Η δικαίωση είναι μεγάλη για τον κόσμο του Παπάγου που ήταν πάντα δίπλα μας και στις νίκες και στις ήττες και δεν θα ξεχάσω ποτέ πως μας μιλήσανε μετά απο μια μεγάλη ήττα όταν ήρθαν και μας είπαν ” βλέπουμε τη προσπάθεια σας και θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος”. Και ήταν……..

Τέλος η δικαίωση είναι μεγάλη για κάτι που πιστεύω χρόνια ότι δηλαδή η κατανόηση στο λάθος ενός παιδιού και η υπομονή είναι ο δύσκολος δρόμος αλλά είναι ο δρόμος μου………

Όταν ξεκίνησε αυτός ο δρόμος κανείς δεν πίστευε ότι θα τελειώσει έτσι και όμως είναι γεγονός. Σήμερα είναι μέρα γιορτής αλλά ταυτόχρονα πρέπει να είναι και μέρα περισσότερης δουλειάς και συσπείρωσης γιατί η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη και πρέπει όλοι να είμαστε μαζί στη μάχη. Θα τα καταφέρουμε γιατί΄όπως έμαθα φέτος : Παπάγος είσαι………..

Υ.Γ. Θοδωρή ένας απο τους λόγους που ήρθα στον Παπάγου ήσουν εσύ. Μπορεί το σώμα σου να μην σε άφησε να βοηθήσεις αλλά εγώ προσωπικά ξέρω πόσο μεγάλη βοήθεια ήσουν για εμένα προσωπικα. Σε ευχαριστώ για ότι είσαι για εμένα. Η στιγμή ανήκει και σε εσένα………”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…