Κεντρική Διεθνή Στη λίστα ο Κατσικάρης

Στη λίστα ο Κατσικάρης

katsikaris

katsikaris

Το πρωτάθλημα της ACB ταιριάζει “γάντι” στον Φώτη Κατσικάρη, κάτι που αποδείχθηκε και φέτος μετά τη θετική πορεία της Μούρθια, η οποία τερμάτισε στην θέση με 14 νίκες και 18 ήττες. Οι προηγούμενες θητείες του στη Βαλένθια (2007-2009) και την Μπιλμπάο (με την οποία έφθασε από το πουθενά στους τελικούς του πρωταθλήματος το 2011, πήγε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα το 2012 και έφθασε εις διπλούν στο Final Four του Eurocup) του έχουν εξασφαλίσει ένα καλό όνομα στην Ισπανία, με την Τενερίφη να ερευνά την περίπτωσή του, σύμφωνα με το radiomarcatenerife.com.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της Τενερίφη, Τσους Βιντουρέτα έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League και την κατάληψη της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα. Το όνομά του έχει αρχίσει να “παίζει” έντονα για την πρωταθλήτρια, Βαλένθια σε περίπτωση που ο δικός της κόουτς, Πέδρο Μαρτίνεθ αποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο Κατσικάρης να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους προς αντικατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έτερος υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας μέχρι τώρα είναι ο Γιαν Τάμπακ, πρώην NBAer και μέλος της ιστορικής Γιουγκοπλάστικα, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της Σεβίλλης την περασμένη σεζόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…