Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σκληρό και απαιτητικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό”

“Σκληρό και απαιτητικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό”

nikola miloutinov olympiakos panathinaikos

nikola miloutinov olympiakos panathinaikos

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εξήγησε αυτά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να αναδειχθεί νικητής στον 3ο τελικό με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο “ΣΕΦ”. Ο Σέρβος ψηλός, μιλώντας στην εφημερίδα Real News, ευελπιστεί να αγωνιστεί και ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Πρόκειται για έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα στον δρόμο μας φέτος. Περιμένω σκληρό ματς, απαιτητικό, που απαιτεί συγκέντρωση, πίστη και τα λιγότερα δυνατά λάθη, αν θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα επικρατήσουν. Θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας και αυτό οπωσδήποτε θα αυξήσει την έντασή μας, αφού πάντοτε ο κόσμος έχει τη δύναμη να σπρώχνει την ομάδα προς τη νίκη. Για να είμαι ειλικρινής, μπορούσαμε να έχουμε διπλασιάσει τις νίκες μας στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, διότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο νεκρά διαστήματα και λάθη στο φινάλε στοίχισαν ακριβά”, ανέφερε αρχικά ο Σέρβος άσσος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:Παρόλα αυτά η ομάδα μου είναι έτοιμη για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, ήρεμη και θέλω να πιστεύω με τον Σπανούλη, στη θέση του στο παρκέ. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε, όπως δεν είναι εύκολα παιχνίδια όταν μιλάμε για τελικούς πρωταθλήματος. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε προβάδισμα στις νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…