Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ρίβερς: “Αγαπημένο γήπεδο το ΣΕΦ”

Ρίβερς: “Αγαπημένο γήπεδο το ΣΕΦ”

rivers feldeine gabriel

rivers feldeine gabriel

Ο Κέι Σι Ρίβερς αισθάνεται καλά στο ΣΕΦ κι το απέδειξε αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μιλώντας στην “Πράσινη”, τόνισε ότι το γήπεδο των Πειραιωτών είναι το αγαπημένο του, μετά το “Νίκος Γκάλης”.

Το ΣΕΦ είναι το αγαπημένο μου μέρος να παίζω μετά το ΟΑΚΑ. Μου έχει τύχει να κερδίσω πρωτάθλημα στην έδρα του αντιπάλου. Στην πρώτη μου χρονιά στη Ρεάλ σκουπίσαμε την Μπαρτσελόνα, με το τελευταίο ματς να παίζεται στην έδρα τους. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πανηγυρίζεις στην έδρα του άλλου, βέβαια εκεί ήταν διαφορετικά τα πράγματα, γιατί μπορούσαμε να το γιορτάσουμε στην έδρα τους, όχι όπως στο ΣΕΦ. Το συναίσθημα να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου είναι απίστευτο. Εμείς ήμασταν πνευματικά έτοιμοι να το κάνουμε και μείναμε ενωμένοι ό,τι κι αν έγινε, ακόμη και όταν μπήκαν μέσα οι οπαδοί”, τόνισε ο Ρίβερς.

Για την υποστήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού: “Ο κόσμος μας βοήθησε όλη τη χρονιά, μέχρι το τέλος, μέχρι και τον πέμπτο τελικό όπου ήρθε στο ΟΑΚΑ πριν το ματς. Εκεί μας έδωσε να καταλάβουμε πώς νιώθει και πόσο θέλει το πρωτάθλημα, βοηθώντας μας να πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού και να κερδίσουμε”.

Για τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό: “Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της, είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα και αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά μείναμε ενωμένοι, πίστεψε ο ένας τον άλλο, πιστέψαμε σε αυτό που θέλαμε να πετύχουμε, βγήκαμε έξω και το κάναμε. Είχαμε άλλες δύο ευκαιρίες να κερδίσουμε μέσα στο ΣΕΦ, αλλά δεν κάναμε τη δουλειά μας σωστά στο τέλος. Η τελευταία φορά ήταν και η φαρμακερή”.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Η παρουσία του στο ΣΕΦ, σε ένα τέτοιο περιβάλλον όπου όλοι είδαμε πώς αντέδρασαν όταν βγήκε έξω, μας βοήθησε πολύ, γιατί μας έδειξε ότι μας υποστηρίζει. Παρά τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν, έμεινε δίπλα μας και μας υποστήριξε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…