Κεντρική NBA Ψάχνουν εθελοντές για το πρόστιμο του Τζόουνς οι Καβς! (pic)
NBA

Ψάχνουν εθελοντές για το πρόστιμο του Τζόουνς οι Καβς! (pic)

lebron james dahntay jones

lebron james dahntay jones

Ο Ντάντεϊ Τζόουνς συνηθίζει να εμπλέκεται συχνά σε διενέξεις με τους αντίπαλους παίκτες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρείται μονίμως με τεχνικές ποινές. Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα και στον 4ο Τελικό ανάμεσα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον 36χρονο γκαρντ να επιδίδεται από τον πάγκο σε trash-talking με τον Κέβιν Ντουράντ, κάτι που οδήγησε στην τιμωρία του.

Το πρόβλημα είναι ότι ο μισθός του Τζόουνς είναι ιδιαίτερα χαμηλός, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται στον τομέα της πληρωμής όλων αυτών των προστίμων. Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει λάβει 9.127 δολάρια για τη φετινή σεζόν, με το ύψος των χρηματικών ποσών που καλείται να πληρώσει να φθάνει τα 9.000 δολάρια. Εν ολίγοις, θα του μείνουν μονάχα 127 δολάρια στην τσέπη! Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον έχει ξελασπώσει αρκετές φορές στο παρελθόν αλλά πλέον, οι συμπαίκτες του στο Κλίβελαντ φαίνεται πως εμπνεύστηκαν έναν διαφορετικό τρόπο για να καταβληθεί το πρόστιμο.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ειδικότερα, έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ στην κορυφαία σελίδα δωρεών του πλανήτη, ονόματι gofundme.com, όπου ζητούνται χρήματα προκειμένου ο Τζόουνς να λάβει μια χείρα βοηθείας και να πληρώσει το πρόστιμο! Οι “εγκέφαλοι” της συγκεκριμένης ιδέας ενδέχεται να είναι οι ίδιοι οι συμπαίκτες του, με κάποιον εκ των Ντέρικ και Ντέρον Γουίλιαμς να στέλνει τον σχετικό σύνδεσμο σε μια ομαδική συνομιλία των παικτών του Κλίβελαντ και ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον φρόντισε να κοινοποιήσει την εν λόγω εικόνα στο snapchat!

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…