Κεντρική NBA Προβληματίζονται με το περιβάλλον του Μπολ οι Σίξερς
NBA

Προβληματίζονται με το περιβάλλον του Μπολ οι Σίξερς

lonzo ball ucla

lonzo ball ucla

Ο Λόνζο Μπολ θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία ταλέντα του φετινού Ντραφτ, με την ικανότητά του στην εκτέλεση και την πάσα να έχει τραβήξει τα βλέμματα των περισσότερων ομάδων στο NBA. Ο πρώην σταρ του UCLA θεωρείται ως “κλειδωμένος” για μία από τις 3 πρώτες θέσεις στη λοταρία της 22ης Ιουνίου αλλά οι υπερβολικές και εξωφρενικές τοποθετήσεις του πατέρα του, ΛαΒάρ Μπολ επισκιάζουν, σε έναν βαθμό τα κατορθώματα του νεαρού πλέι-μείκερ. Μπορεί οι Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι αναμένεται να τον επιλέξουν στη 2η θέση του Ντραφτ να μην έχουν πρόβλημα με το γεγονός αυτό αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τους Φιλαδέλφια 76ερς.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός παράγοντας και ειδικός σύμβουλος των Σίξερς, Τζέρι Κολάντζελο εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με την επιρροή που ασκείται στον Μπολ από το περιβάλλον του: “Ο Μπολ είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο αλλά υπάρχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν”, τόνισε χαρακτηριστικά. Παρ’όλα αυτά, ανέφερε ότι οι ομάδες δεν θα προσπεράσουν τον Μπολ στο Ντραφτ εξαιτίας αυτών των προβλημάτων καθώς, το ταλέντο είναι αυτό που μετράει.

//platform.twitter.com/widgets.js

Οι Σίξερς θα κληθούν να επιλέξουν στην 3η θέση του φετινού Ντραφτ, ευρισκόμενοι στο top-3 για 4η σερί χρονιά και σε περίπτωση που ο Μπολ είναι ακόμη διαθέσιμος δύσκολα θα τον αφήσουν να πέσει πιο κάτω.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μπλέικ Γκρίφιν

Τέλος στην καριέρα του βάζει ο Μπλέικ Γκρίφιν Ο Μπλέικ Γκρίφιν αποφάσισε να βάλει τέλος στ…