Κεντρική NBA Πρόθυμος να παραμείνει στους Πείσερς ο Τζορτζ
NBA

Πρόθυμος να παραμείνει στους Πείσερς ο Τζορτζ

george

george

Το όνομα του Πολ Τζορτζ περιστρέφεται γύρω από δεκάδες φήμες εδώ και περίπου 1 χρόνο, με πολλούς να θεωρούν την απομάκρυνσή του από τους Ιντιάνα Πέισερς δεδομένη. Τα περισσότερα σενάρια τον θέλουν να μετακομίζει στη γενέτειρά του και την ομάδα της καρδιάς του, τους Λος Άντζελες Λέικερς, άλλοι υποστηρίζουν ότι θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ΛεΜπρόν στο Κλίβελαντ ενώ οι Μπόστον Σέλτικς είναι και αυτοί ένας ρεαλιστικός προορισμός. Προς το παρών, όμως, ο “PG-13” ούτε που θέλει να ακούει για όλα αυτά.

Είναι όλοι τρελοί. Είναι αναμενόμενο όμως. Αυτό το πράγμα συμβαίνει εδώ και 1 χρόνο αλλά εγώ απλά ζω τη στιγμή“, τόνισε ο ηγέτης των Πέισερς, σύμφωνα με το ESPN. Επέμεινε, μάλιστα, ότι θα παραμείνει στην ομάδα: “Είμαι Πέισερ. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο και σκοπεύω να παίξω”.

Ακόμη, ο Τζορτζ ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το σενάριο που τον εμπλέκει με τους φιναλίστ του NBA και “δυνάστες” της Ανατολής, Κλίβελαντ Καβαλίερς: “Δεν επικοινωνώ με τον ΛεΜπρόν. Τον θαυμάζω, προφανώς. Είναι ένας τρομερός πρεσβευτής του αθλήματος. Με έχει εμπνεύσει πολύ ακόμη και σε μη μπασκετικά θέματα”.

Η δήλωση, όμως, που προξένησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν αυτή σχετικά με τη δυναμική των Πέισερς: “Νιώθω ότι είμαστε κοντά στο Κλίβελαντ. Είναι δύσκολο να μην το πιστεύεις αυτό γιατί τα καταφέραμε καλύτερα εναντίον τους σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες στα πλέι-οφ. Ταυτόχρονα, όμως, χρειαζόμαστε παίκτες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…