Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ΑΕΚ”

“Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ΑΕΚ”

larentzakis

larentzakis

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μιλώντας στο ΣΠΟΡ ΦΜ αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, αλλά και στις διαφορές του Γιούρι Ζντοβτς με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Η ΑΕΚ πέρασε δύσκολα όταν έπεσε στην Β’ Εθνική. Είδαμε ότι ο κόσμος στήριξε την ομάδα και στην Α2 και στην Α1 όταν παίξαμε στο Κύπελλο με τον Κολοσσό, το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ο κόσμος ήταν πάντα εκεί και στήριζε”.

Για την πρώτη σεζόν του: “Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και όμορφο να παίζω διπλά παιχνίδια. Προσαρμόστηκα όσο πιο εύκολα μπορούσα και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα”.

Για το τι περιμένει τη νέα σεζόν: “Όταν αλλάζω επίπεδο και ανεβαίνει δεν περιμένω να έχω ίδιο ρόλο στον Κολοσσό. Ξεκινάω από την άμυνα και διεκδικώ το παιχνίδι μου μέσα από την προπόνηση. Μακάρι όλα να πάνε καλά”

Για τις διαφορές Ζντοβτς-Μανωλόπουλο: “Με τον κόουτς Μανωλόπουλο στοχεύουμε τις αδυναμίες των άλλων. Ο κόουτς Ζντοβτς είχε άλλη φιλοσοφία. Αυτή κρίνεται από τα αποτελέσματα, οπότε ό,τι μας ζητήσει πρέπει να το κάνουμε και να είμαστε μέσα στο πλάνο”.

 Για την εμπειρία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: “Τότε ο Γιαννάκης δεν ήταν στο επίπεδο που είναι τώρα. Τότε το σώμα του ήταν… ασύνδετο και ήταν αδύνατος. Έλεγε πως ήρθα από την Α2 και δεν μπορούσα να παίξω. Με δουλειά όμως κατάφερε να είναι από τους 5 καλύτερους στον κόσμο”.Για το εάν θα είναι στην προεπιλογή της Εθνικής: “Δεν το ξέρω αυτό ακόμα”.

Για την παρουσία του στη Σύρο: “Αυτό που κάνει ο Γιώργος είναι εξαιρετικό. Είναι μια μεγάλη μπασκετική γιορτή και ελπίζουμε ο κόσμος να είναι ανάλογος με τις προσδοκίες. Πάμε εκεί να το διασκεδάσουμε”

Για το Αιγάλεω: “Πήγαινα στην ομάδα. Μου αρέσει να παρακολουθώ χαμηλότερες κατηγορίες. Παίζουν και οι φίλοι μου, αλλά και γιατί ήθελα να βλέπω την ομάδα. Είναι ωραία τα παιχνίδια εκεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…