Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Έχω κάποια ενημέρωση για το μέλλον μου, αλλά…”

Πρίφτης: “Έχω κάποια ενημέρωση για το μέλλον μου, αλλά…”

dimitris priftis sinenteuxi tipou 1

dimitris priftis sinenteuxi tipou 1

Ο Άρης ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από την ΑΕΚ με 7160, για τον τρίτο αγώνα του μικρού τελικού για την Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη, να τονίζει πως υπάρχει ενημέρωση για το αν θα είναι και του χρόνου προπονητής στους “κιτρινόμαυρους” αλλά θα πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την 3η θέση. Ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά, διαχειρίστηκε καλύτερα τους τραυματισμούς και μπόρεσε να καλύψει τα κενά. Εμείς δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ με τους τραυματισμούς. Τελειώνει μία ιδιαίτερη και δύσκολη χρονιά για εμάς. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τους παίκτες για τις σχέσεις που είχαμε όλη τη χρονιά και κυρίως τους τελευταίους τρεις μήνες, για την αυταπάρνησή τους, τη σύμπνοια που είχαν στις δύσκολες στιγμές. Να ευχαριστήσω όλο το σταφ και τους ανθρώπους με τους οποίους ταξιδεύουμε μαζί.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έφτασαν μέχρι το τέλος. Ήταν μία χρονιά με πολλές δυσκολίες και ατυχίες. Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κατάφερε να διατηρηθεί στην 4άδα για τρίτη σερί χρονιά. Να πω ότι αυτή η αυλαία βρίσκει τον Άρη με έναν πολύ καλό ελληνικό κορμό, με παιδιά που έχουν περπατήσει αρκετά χιλιόμετρα μαζί. Υπάρχει μία καλή ελληνική βάση που με δυο-τρεις προσθαφαιρέσεις, θα κοιτάξει με αισιοδοξία το επόμενο βήμα. Για εμάς σήμερα είναι η τελευταία μέρα. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους.”

Για το αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον Άρη:
“Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο. Αυτό είναι κάτι που θα συζητηθεί. Αν κρίνεις από τις φημολογίες που υπάρχουν εδώ και τρεις μήνες, μπορείς να το πεις. Έχω μία ενημέρωση και πρέπει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, για να γίνει αυτό που λες. Έχω δέυτερο χρόνο συμβόλαιο, θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε.”

Aπό την πλευρά των παικτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια και σήμερα και τη σειρά γενικότερα. Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Παλέψαμε ξανά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε δυνατοί, κυρίως στην άμυνα. Έφτασε το τέλος μίας σεζόν. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές, γιατί είναι αυτοί που μας επέλεξαν. Και στη διοίκηση.

Θέλω να πω όμως ότι και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου είμαστε περήφανοι. Το μπάσκετ είναι η δουλειά μας, μας προσφέρει λεφτά, αλλά στο τέλος μένουν οι στιγμές. Φέτος, πιστέψτε με, ζήσαμε πολύ έντονες στιγμές και κυρίως δύσκολες. Μέσα από αυτές, γίναμε πιο δυνατοί, δεθήκαμε περισσότερο και είμαι περήφανος για όλους αυτούς που μείναμε στο τέλος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάλι και καλό καλοκαίρι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…