Κεντρική NBA Πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει μπάσκετ ο Μπος
NBA

Πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει μπάσκετ ο Μπος

chris bosh miami

chris bosh miamiΤα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κρις Μπος τα 2 τελευταία χρόνια δεν του έχουν επιτρέψει να δίνει σταθερά το παρών στα παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ. Τον Φεβρουάριο του 2015, οι γιατροί ανίχνευσαν έναν θρόμβο αίματος στους πνεύμονές του. Έκτοτε, ένα “πέπλο” φόβου έχει σκεπάσει την ομάδα, με το μέλλον του 33χρονου πάουερ φόργουορντ στα παρκέ να θεωρείται εξαιρετικά αβέβαιο. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, η καριέρα του μοιάζει να έχει ήδη φθάσει στο τέρμα του “δρόμου”.

Συγκεκριμένα, η διάγνωση ενός γιατρού του NBA έδειξε ότι οι θρόμβοι αίματος του Μπος στους πνεύμονες και τα πόδια είναι εξαιρετικά σοβαροί και δεν του επιτρέπουν να παίξει μπάσκετ, σύμφωνα με πληθώρα αμερικανικών δημοσιευμάτων. Η καριέρα του Μπος έχει, κατά πάσα πιθανότητα, ολοκληρωθεί παρά την άποψη του ίδιου, ο οποίος αναφέρει συχνά-πυκνά ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι Χιτ θα βρίσκονται σε θέση να “καθαρίσουν” το παχυλό συμβόλαιό του, με σκοπό να ανοίξουν χώρο στο σάλαρι καπ.

Ο Μπος δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 9 Φεβρουαρίου του 2016. Σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση, ο Μπος θα έχει αφήσει πίσω του μια πλούσια καριέρα 13 ετών, με 19.2 πόντους και 8.5 ριμπάουντ ανά αγώνα. Κέρδισε 2 πρωταθλήματα με τους Μαϊάμι Χιτ, έπαιξε σε 11 All-Star Game και συμμετείχε και στην Εθνική των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…