Κεντρική Γ' Εθνική Πολλές μεταγραφές για Νίκη Βόλου!

Πολλές μεταγραφές για Νίκη Βόλου!

Η Νίκη Βόλου με πολλές ανακοινώσεις της έκανε γνωστό πως οι Θοδωρής Σούλης, Κώστας Λωρίτης, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, Θωμάς Γεωργίου και Σάκης Κουτίνας θα αγωνίζονται στην Θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά όλες οι ανακοινώσεις:
Για τον Φερχάτι

“Στην ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο νεαρός Φραντσέσκο Φερχάτι. Ο 18χρονος αθλητής με ύψος 1.94, με χαρακτηριστικό προσόν του το μακρινό σουτ, αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Αιολικό Βόλου.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στα τμήματα υποδομής του Αιολικού και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικός πρωταγωνιστής με την ανδρική ομάδα του Αιολικού στα πρωταθλήματα της Β’ και της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”

Για τον Σούλη

“Μέλος της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου θα είναι από τη σεζόν που ακολουθεί ο Θοδωρής Σούλης. Ο 16χρονος αθλητής με ύψος 1.94, αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2” και ήταν βασικός πρωταγωνιστής τόσο στις παιδικοεφηβικές όσο και στην ανδρική ομάδα των Νέων Αθλητών τα τελευταία χρόνια.

Με την ομάδα παίδων τη χρονιά 2015-2016 κατέκτησε και το πρωτάθλημα Μαγνησίας. Επίσης καλείται σταθερά τα τελευταία 3 χρόνια στα κλιμάκια παμπαίδων και παίδων της Εθνικής Ελλάδος.
Δε θα είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου, καθώς τη σεζόν 2013-2014, σε ηλικία δεκατριών ετών, πάτησε παρκέ σε αγώνες της ομάδας μας στην Β’ Εθνική σκοράροντας μάλιστα σε δύο εξ αυτών.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

Να σημειωθεί ότι την πορεία του Θοδωρή θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι έφηβοι και συγκεκριμένα οι: Πανιόπουλος, Τινάνας, Ρουσιώτης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου και Παπαδόπουλος, με τους δύο πρώτους να έχουν πιο ενεργό ρόλο και στην ανδρική ομάδα.”

Για τον Λωρίτη

“Επιστροφή στη Νίκη Βόλου και για τον Κώστα Λωρίτη! Μετά από δυο χρονιές στους Νέους Αθλητές Νίκης, ο 26χρονος αθλητής “ανεβαίνει” στη Νίκη Βόλου για να δυναμώσει την ρακέτα, καθώς με ύψος 1.98 αγωνίζεται στις θέσεις “4” και “5”.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, ενώ ήταν βασικό στέλεχος μιας φουρνιάς παικτών που πήρε μέρος με επιτυχία σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συγκεκριμένα: 3η Θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στη Νάουσα (γεν. ’90), 3η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στην Καστοριά (γεν. ’91), 4η στο θέση Πανελλήνιο Εφήβων στην Κύμη (γεν. ’89), 5η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Αθήνα (γεν. ’90). Επίσης αγωνίστηκε ως βασικό στέλεχος του Πανσερραϊκού στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Θεσσαλονίκη (γεν. ’91), όπου κατέκτησε την 6η θέση.

Σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), ΑΟ Σέρρες και Νέους Αθλητές Νίκης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”

Για τον Αναγνωστόπουλο

“Επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος. Ο 26χρονος αθλητής έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, ενώ ήταν βασικό στέλεχος μιας φουρνιάς παικτών που πήρε μέρος με επιτυχία σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και συγκεκριμένα: 3η Θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στη Νάουσα (γεν. ’90), 3η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στην Καστοριά (γεν. ’91), 4η στο θέση Πανελλήνιο Εφήβων στην Κύμη (γεν. ’89), 5η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Αθήνα (γεν. ’90).

Σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε ΓΑΣ Κομοτηνής (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ και Β’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Μεταμόρφωση Βόλου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”

Για τον Γεωργίου

“Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο έμπειρος playmaker Θωμάς Γεωργίου. Ο 34χρονος αθλητής, με ύψος 1.78, έχει αγωνιστεί ξανά στη Νίκη Βόλου τη σεζόν 2013-2014, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τη χρονιά που έρχεται θεωρούμε ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας, Ξυλόκαστρο (Γ’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική), Ολυμπιακό Βόλου (Γ’ και Β’ Εθνική), Παλαιό Φάληρο (Α2 Εθνική), Ίκαρο Καλλιθέας (Β’ Εθνική), Ιωνικό Νίκαιας (Γ’ Εθνική), Ψυχικό (Γ’ Εθνική), Χαλκίδα (Γ’ Εθνική), Μεταμόρφωση (Γ’ και Β’ Εθνική), Α.Σ. Καρδίτσας (Γ’ Εθνική).

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”

Για τον Κουτίνα

“Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας μας είναι ο Σάκης Κουτίνας, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε μπασκετικά, μετά από 4 χρόνια. Ο 29χρονος αθλητής με ύψος 1.95 αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3” και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας την χρονιά της επιστροφής της στις Εθνικές κατηγορίες. Έχει λάβει μέρος σε τελικούς Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με το παιδικό της Νίκης Βόλου (γεν. ’87-’88) κι έχει κατακτήσει Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα (2004-2005). Σε ανδρικό επίπεδο, πέρα από τη Νίκη Βόλου έχει αγωνιστεί επίσης σε Ικάρους Σερρών, Τιτάνες Παλαμά και Α.Ε.Λ. με την οποία έφτασε στην Α2 Εθνική Κατηγορία τη σεζόν που τελείωσε.

Τον καλωσορίζουμε στην αγαπημένη του ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.”

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Σε νεότερη ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται ότι έπεται και συνέχεια σ’ ό,τι αφορά τις μεταγραφές:

“Προφανώς και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου δεν σταματάει εδώ. Γίνονται ήδη κινήσεις για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα μας ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Τις επόμενες μέρες θα βγουν ανακοινώσεις για νέες μεταγραφές, συνέντευξη τύπου, παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας κι άλλα πολλά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ΄Εθνική: Τα αποτελέσματα του 2ου Βόρειου Ομίλου

Ο Μακεδονικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής του 2ου Βορείου ομίλου. Συγκεκριμ…