Κεντρική Basket League Άρης Πληρωμές από εβδομάδα

Πληρωμές από εβδομάδα

nikolaos laskaris sinenteuxi tipou1

nikolaos laskaris sinenteuxi tipou1

Μάταια περίμεναν οι παίκτες του Άρη να πληρωθούν (αύριο). Το μήνυμα που έφτασε χθες στα κινητά τους -και σε αυτό του Δημήτρη Πρίφτη– τους έκανε να… χάσουν το χρώμα τους, καθώς δεν θα δουν ούτε αυτή την εβδομάδα το χρώμα του χρήματος. Ο Νίκος Λάσκαρης ενημέρωσε άπαντες ότι δεν ισχύει η πληρωμή για αύριο Παρασκευή, ότι περιμένει κάποιο έμβασμα και πως χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των παικτών από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση μόνο ευχάριστη δεν είναι και η μόνη λέξη που ακούγεται στις συζητήσεις των παικτών είναι “προσφυγή“. Ζητούμενο ποιος θα κάνει την αρχή κι ενδεχόμενο να υπάρξει από αύριο μπαράζ προσφυγών, προκειμένου αφενός να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα, αφετέρου να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Το θέμα είναι αν πρόκειται για άλλη μια καθυστέρηση -στις πολλές που υπήρξαν φέτος- ή αν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, όσο μοιάζει να είναι. Και βέβαια είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε και τις απόψεις εκείνων που έθαβαν κάτω από το χαλάκι τα πάντα, θεωρώντας πως δεν θα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Τα περιθώρια δεν έχουν στενέψει, έχουν εξαντληθεί κι ο Άρης μοιάζει με… τοπίο στην ομίχλη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…