Κεντρική Α1 Άρης Πληρωμές από εβδομάδα

Πληρωμές από εβδομάδα

Μάταια περίμεναν οι παίκτες του Άρη να πληρωθούν (αύριο). Το μήνυμα που έφτασε χθες στα κινητά τους -και σε αυτό του Δημήτρη Πρίφτη– τους έκανε να… χάσουν το χρώμα τους, καθώς δεν θα δουν ούτε αυτή την εβδομάδα το χρώμα του χρήματος. Ο Νίκος Λάσκαρης ενημέρωσε άπαντες ότι δεν ισχύει η πληρωμή για αύριο Παρασκευή, ότι περιμένει κάποιο έμβασμα και πως χρήματα θα μπουν στους λογαριασμούς των παικτών από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση μόνο ευχάριστη δεν είναι και η μόνη λέξη που ακούγεται στις συζητήσεις των παικτών είναι “προσφυγή“. Ζητούμενο ποιος θα κάνει την αρχή κι ενδεχόμενο να υπάρξει από αύριο μπαράζ προσφυγών, προκειμένου αφενός να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα, αφετέρου να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Το θέμα είναι αν πρόκειται για άλλη μια καθυστέρηση -στις πολλές που υπήρξαν φέτος- ή αν υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα, όσο μοιάζει να είναι. Και βέβαια είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε και τις απόψεις εκείνων που έθαβαν κάτω από το χαλάκι τα πάντα, θεωρώντας πως δεν θα είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Τα περιθώρια δεν έχουν στενέψει, έχουν εξαντληθεί κι ο Άρης μοιάζει με… τοπίο στην ομίχλη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα του 2ου Νότιου Ομίλου

Ο ΒΑΟΛ Χίου πανηγύρισε ακόμη μια μεγάλη νίκη, καθώς κέρδισε τον Αργοναυτη Τριγλιας Ραφήνας…