Κεντρική NBA Πήραν “λαβράκι” στο Ντραφτ οι Γουόριορς! (vid)
NBA

Πήραν “λαβράκι” στο Ντραφτ οι Γουόριορς! (vid)

jordan bell

jordan bell

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν είχαν στην κατοχή τους κάποιο πικ από το χθεσινό Ντραφτ, καθώς τα είχαν ανταλλάξει σε διάφορα deals στο παρελθόν. Παρ’όλα αυτά, οι πρωταθλητές δεν έμειναν απαθείς, αποκτώντας το νο.38 του Ντραφτ, Τζόρνταν Μπελ, με τα δεδομένα να δείχνουν πως πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη.

Ο Μπελ επιλέχθηκε στο Ντραφτ από τους Σικάγο Μπουλς αλλά οι Γουόριορς αποφάσισαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ενισχύοντας τη φροντ-λάιν τους. Συγκεκριμένα, έδωσαν 3.5 εκατομμύρια δολάρια, με το ποσό αυτό να θεωρείται ως το ανώτατο όριο χρημάτων που επιτρέπεται να δώσει μια ομάδα σε μια ανταλλαγή για τη σεζόν 2016-17!

Την περσινή σεζόν, ο Μπελ ήταν συμπαίκτης του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Όρεγκον Ντακς, φθάνοντας μέχρι το Final-Four του NCAA. Μπορεί να μην ήταν ο πιο αστραφτερός και εντυπωσιακός παίκτης της ομάδας αλλά έκανε ορισμένες δουλειές σε υπερβολικά καλό βαθμό. Πιο αναλυτικά, είχε 10.9 πόντους ανά αγώνα, 8.8 ριμπάουντ και 2.2 τάπες, όντας ένας εκ των κορυφαίων ριμπάουντερ και μπλοκέρ ολόκληρου του πρωταθλήματος! Θεωρείται μετρ της “βρόμικης” δουλειάς ενώ μπορεί να τελειώσει και φάσεις πάνω από τη στεφάνη, χάρη στην αλτικότητά του. Οι Γουόριορς πόνταραν πάνω στο ταλέντο του και μένει να δούμε αν θα δικαιωθούν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…