Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Πετυχημένη η φετινή σεζόν”

“Πετυχημένη η φετινή σεζόν”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ενώ χαρακτήρισε πετυχημένη τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας ψηλός μίλησε για τις διαφορές που είχε με τον Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και τον ερχομό του Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο της “Ένωσης”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε. Δεν έχουμε πει κάτι καινούριο. Η φετινή μας συνεργασία ήταν πετυχημένη”, ανέφερε αρχικά ο σέντερ των “κιτρινόμαυρων”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις σχέσεις με τον Γιούρι Ζντοβτς, αλλά και τον Σωτήρη Μανωλόπουλο είπε:”Το μπάσκετ που παίζαμε τότε, με αυτό που παίζουμε τώρα δεν έχει καμία σχέση. Ήθελε να παίζουμε περισσότερο με τρίποντο. Ο Μανωλόπουλος είναι άλλης σχολής. Πάμε σύμφωνα με τις αδυναμίες του αντιπάλου και φροντίζουμε να τις “χτυπάμε”. Ήταν μεγάλη η διαφορά στην ψυχολογία μας και νομίζω φάνηκε αυτό. Επί Ζντοβτς υπήρχε λίγο γκρίνια και αρνητική ενέργεια. Στην προπόνηση ήταν τελείως διαφορετικός, ήταν ήρεμος. Είχα κάποτε προπονητή που μας είχε φέρει 7 η ωρα το πρωί για προπονηση. Στην προπόνηση ήρεμος ο Ζντοβτς, αλλά στους αγώνες πολύ νευρικός. Όσο να ‘ναι σε επηρεάζει κι εσένα αυτό στους αγώνες. Με τον Μανωλόπουλο ήμασταν πιο ήρεμοι, είχαμε άλλη ψυχολογία. Νομίζω πήγαμε καλύτερα από όταν έφυγε. Και ο Παπαχατζής μας βοήθησε πολύ. Γίναμε πιο σκληροτράχηλοι στην άμυνα, αλλάξαμε. Και το Πάσχα δουλέψαμε αρκετά. Γι’ αυτό σε κάποια ματς, όπως με Κύμη και Δόξα, δεν παρουσιάσαμε καλή εικόνα, γιατί είχαμε φορτωθεί με προπονήσεις, για να βάλουμε καινούρια πράγματα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…