Κεντρική Γυναίκες “Περήφανη γι αυτήν την ομάδα”

“Περήφανη γι αυτήν την ομάδα”

stella kaltsidou ellada velgio ethniki

stella kaltsidou ellada velgio ethniki

Στεναχωρημένη ήταν η Στέλλα Καλτσίδου μετά την ήττα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών από το Βέλγιο στο μικρό τελικό του Ευρωμπάσμπετ. Η Καλτσίδου τόνισε ότι ήταν περήφανη για την ομάδα της και έδωσε ραντεβού για του χρόνου στο Παγκόσμιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Υπήρχε δεδομένη κούραση. Δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε ρεπό. Είχαμε παιχνίδι χθες, κοιμηθήκαμε αργά. Δεν αποτελούν δικαιολογίες αυτά. Το Βέλγιο έχει παίκτριες με τρομερή εμπειρία, δύο παίκτριες WNBA. Εμείς τα σπάσαμε στην επίθεση. Η μπάλα δεν έμπαινε για κανέναν λόγο στο καλάθι. Έτσι είναι το μπάσκετ.

Στο μπάσκετ δεν παίζεις μόνος σου. Η αντίπαλη ομάδα σε διαβάζει. Ήξεραν πώς παίζουμε. Περιόρισαν καλά εμένα και την Μάλτση, δεν βρήκαμε λύσεις. Αυτό δημιούργησε εκνευρισμό. Δεν βρίσκαμε τις λύσεις. Στην άμυνα δεν είναι εύκολο να παίζεις με τέτοιες παίκτριες.

Ό,τι ρισκάραμε το πληρώναμε. Δεν ήμασταν και στη μέρα μας επιθετικά. Όλο αυτό σου δημιουργεί αντίστροφη ψυχολογία. Είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα. Είμαστε στενοχωρημένες, εμείς ανεβάσαμε τον πήχη. Ας μην ξεχνάμε και το αποτέλεσμα. Είμαστε η 4η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά.

Του χρόνου θα πάμε στο παγκόσμιο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, να χαλαρώσουμε. Να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να ζήσουμε αυτό που μας μεταφέρετε. Και χθες παρά την ήττα ήρθαν όλοι στο ξενοδοχείο. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Καλό καλοκαίρι σε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…