Κεντρική Elite League Παρουσίασε Παπαδόπουλο

Παρουσίασε Παπαδόπουλο

papadopoulos parousiasi

papadopoulos parousiasi

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο θα πορευτεί στον πάγκο του ο Απόλλων Πατρών στο πρωτάθλημα της Α2 και σήμερα η διοίκηση του συλλόγου παρουσίασε τον έμπειρο τεχνικό.

Αναλυτικά:
“Το νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Δημήτρη Παπαδόπουλο, παρουσίασε η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Εισαγωγικά ο Δ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τη χαρά του για την έναρξη της συνεργασίας με το Σύλλογο και για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πάτρας. “Πιστεύω πως γύρισα στο δεύτερο σπίτι μου” δήλωσε ο Δ. Παπαδόπουλος φανερά συγκινημένος και χαρακτήρισε δύσκολη τη συγκυρία για τον Απόλλωνα. Απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα με αρωγούς τη Διοίκηση και την πόλη για να ξαναγίνει ομάδα ο Απόλλωνας: “Η κατάσταση επιτάσσει πολύ δουλειά. Μιλάμε για ένα ρόστερ που θα σχηματιστεί σχεδόν από την αρχή. Θα δώσουμε βαρύτητα στα παιδιά που ανήκουν στο Σύλλογο και γενικά θα προσέξουμε το Πατρινό στοιχείο που απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από το ρόστερ συν τις προσθήκες που θα γίνουν από τη Διοίκηση. Έχω πλάνο και τεχνογνωσία.

Το εφαρμόσαμε ήδη από την πρώτη προπόνηση σήμερα. Απαιτείται πολύ σκληρή δουλειά, με πολλές ώρες στο γήπεδο πρωί και βράδυ. Αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ, αυτό ξέρω να κάνω, ώστε να μπορέσουμε να ξανακάνουμε ομάδα τον Απόλλωνα. Στόχος δικός μου και της Διοίκησης είναι να είμαστε ομάδα μέσα και έξω από τις γραμμές. Πιστέψτε με, η εμπειρία μου δείχνει ότι αυτό θα βγει και στο παρκέ. Με επιμονή και υπομονή θα έλθουν και οι υπόλοιποι στόχοι”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον βαθμό δυσκολίας που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος προπονητής καθώς καλείται να συγκροτήσει ένα διαφορετικό ρόστερ για την Α2 σε σύγκριση με την Α1, ο Δ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι είναι πολύ δύσκολο καθώς θα σχηματιστεί μια νέα ομάδα. “Η Α2 δεν έχει περιθώρια αλλαγών. Ό,τι πάρεις το “παντρεύεσαι” για 8-9 μήνες. Προσωπικά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μπει ανάμεσα σ’ αυτό. Θα έλθει κάποιος (σ.σ. στην ομάδα) επειδή τον θέλω εγώ”.

Σε άλλη ερώτηση για το χρόνο ολοκλήρωσης του ρόστερ ο Δ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι επιθυμία του είναι να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του λίγο με την έναρξη της προετοιμασίας (μετά τον Δεκαπενταύγουστο). Ο ίδιος θα βρίσκεται στην Πάτρα το προηγούμενο διάστημα για να δουλέψει άτυπα με αθλητές από την περιοχή. Η πρώτη του εκτίμηση είναι ότι η Πάτρα διαθέτει ταλέντα με τα οποία είναι πρόθυμος να δουλέψει και να τα βοηθήσει να αποκτήσουν εμπειρία και πλάνο μέσα στο γήπεδο, και να βοηθηθούν από τους πιο έμπειρους παίκτες για να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα. “Όποιος αξίζει μέσα στο γήπεδο θα παίξει…” τόνισε ο νέος προπονητής του Συλλόγου.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…