Κεντρική NBA Πάρκερ: “Θέλω να φθάσω τις 20 σεζόν με τους Σπερς”
NBA

Πάρκερ: “Θέλω να φθάσω τις 20 σεζόν με τους Σπερς”

tony parkker san antonio

tony parkker san antonio

Ο Τόνι Πάρκερ βρίσκεται πλέον στα 35 του χρόνια, κουβαλώντας μια καριέρα 16 ετών στην πλάτη του και έχοντας γράψει πολλά χιλιόμετρα στο “κοντέρ”. Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 1.143 παιχνίδια κανονικής περιόδου και σε 221 ματς πλέι-οφ ενώ, αν προστεθούν και οι ακατάπαυστες συμμετοχές του με την Εθνική Γαλλίας γίνεται ευκόλως κατανοητό ότι τα πόδια του ίσως δεν αντέξουν για πολύ ακόμη. Ο τραυματισμός του στη σειρά εναντίον των Χιούστον Ρόκετς τον έχει θέσει νοκ-άουτ μέχρι τον Ιανουάριο. Παρ’όλα αυτά, ο ίδιος δεν το βάζει κάτω.

Θέλω να φθάσω τις 20 σεζόν με τους Σπερς“, τόνισε ο Γάλλος σούπερ-σταρ, όπως αναφέρει το new4sanantonio.com, με τον Πάρκερ να επιθυμεί να μιμηθεί τα υπόλοιπα μέλη της “αγίας τριάδας” των Σπερς (Τζινόμπιλι, Ντάνκαν), οι οποίοι αγωνίστηκαν στο NBA μέχρι τα βαθιά τους μπασκετικά “γεράματα”: “Ελπίζω ότι οι Σπερς θα μου προσφέρουν ένα τελευταίο συμβόλαιο. Η επόμενη θα είναι η τελευταία χρονιά του τρέχοντος συμβολαίου μου και θα είναι η πρώτη φορά που θα μείνω ελεύθερος. Θέλω να παίξω τουλάχιστον για 3 ακόμη χρόνια”.

Επίσης, ο Πάρκερ μίλησε και για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος δεν θα του επιτρέψει να πατήσει παρκέ για τους επόμενους 7 μήνες: “Πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά για να επιστρέψεις από έναν τέτοιο τραυματισμό. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι, καθώς θα επιστρέψω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…