Κεντρική Β' Εθνική Παραμένουν οι Αβραμίδης και Μαντζιώρης στην Ελευσίνα

Παραμένουν οι Αβραμίδης και Μαντζιώρης στην Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός πραγματοποίησε μία μεστή περσινή σεζόν και για να τα πάει ακόμη καλύτερα την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να κρατήσει τον περσινό κορμό του ρόστερ. Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας μετά την ανανέωση του Λευτέρη Τσαουσίδη προχώρησαν και σε ακόμη δύο, αυτές των Δημοσθένη Αβραμίδη και Νίκο Μαντζιώρη. 

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Ελευσίνας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ο αρχηγός και ο υπαρχηγός θα παραμείνουν για ακόμη μία σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι σημαίες της ομάδας για ένα ακόμη χρόνο θα κυματίζουν ψηλά στον ιστό του Πανελευσινιακού!

Ο αρχηγός της ομάδας Δημοσθένης Αβραμίδης, μετά από μία ακόμη φοβερή σεζόν, στην οποία έσπασε ακόμη και τα… θερμόμετρα συνεχίζει στην ομάδα της πόλης που τον γέννησε και τον ανέδειξε. Ο δικός μας Δήμος που δεν κατάλαβε πέρυσι ούτε από ασθένειες ούτε από τραυματισμούς θα δώσει και πάλι τον παλμό και την ψυχή στην ομάδα. Σαν το παλιό κρασί!

Μαζί και ο υπαρχηγός, Νίκος Μαντζιώρης, ο οποίος καλά κρατεί ως μπόμπερ κι επέλεξε για μία ακόμη χρονιά να σκοράρει για την ομάδα της καρδιάς του! Ο Νίκος σπάνιος χαρακτήρας και ισχυρή προσωπικότητα πέρυσι έδωσε πολλές διψήφιες λύσεις στο σκοράρισμα κι ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα και φέτος.

Οι δύο αρχηγοί της ομάδας θα δώσουν το μήνυμα της νέας εξόρμησης για νέες νίκες και με στόχο την υπέρβαση. Εδώ στην πόλη που παίζει μπάσκετ όλο το χρόνο και στην ομάδα, τον Πανελευσινιακό, που αποτελεί την κυψέλη του αθλήματος!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΟΦΗ: Έγινε πατέρας ο Βασίλης Ράλλης [pic]

Ένα νέο μέλος έχει η οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ράλλης έγιν…