Κεντρική Διεθνή Παραμένει κάτοικος Μόσχας ο Βοροντσέβιτς

Παραμένει κάτοικος Μόσχας ο Βοροντσέβιτς

andrey vorontsevich cska moscow

andrey vorontsevich cska moscow

Ο Αντρέι Βοροντσέβιτς είναι ένας πιστός “στρατιώτης” της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Ρώσο φόργουορντ να βρίσκεται στην ομάδα από το 2006. Η πολυετής αυτή σχέση δεν πρόκειται να λάβει ακόμη τέλος, με τον 30χρονο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας!

“Είμαι περήφανος που μένω στην ομάδα. Παίζω επί 11 χρόνια εδώ και η ΤΣΣΚΑ είναι το σπίτι μου. Οι άνθρωποι εδώ πέρα με αγαπάνε. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση και τον ιδιοκτήτη, καθώς πίστεψαν σε εμένα. Η ιστορία μας συνεχίζεται και είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλές μεγάλες επιτυχίες μπροστά μας”, ήταν τα λεγόμενα του Βοροντσέβιτς.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του κόουτς, Δημήτρη Ιτούδη, αναφέροντας ότι είναι χαρούμενος που θα συνεχίζει να δουλεύει με αυτόν τον παίκτη. Ο Βοροντσέβιτς αναμένεται να φθάσει τις 14 σερί σεζόν με την ομάδα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αντρέι Λοπάτοφ από τη χρονική περίοδο 1976-1990 ενώ είναι ο 2ος ριμπάουντερ στην ιστορία της ομάδας, ο 5ος σκόρερ και ο 2ος σε συμμετοχές, σύμφωνα με το sportando, σημαδεύοντας με εμφατικό τρόπο την πλούσια ιστορία της “ρωσικής αρκούδας”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…