Κεντρική NBA Παραμένει αμφίβολος ο Κερ ενόψει του 2ου παιχνιδιού
NBA

Παραμένει αμφίβολος ο Κερ ενόψει του 2ου παιχνιδιού

steve kerr warriors 1

steve kerr warriors 1

Σε “σήριαλ” έχει μετατραπεί το θέμα της υγείας του Στιβ Κερ, με νέες φήμες να αναδύονται συνεχώς στην επιφάνεια. Ο 50χρονος κόουτς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από έντονους πόντους στη μέση, απόρροια μιας αποτυχημένης εγχείρισης που είχε υποβληθεί το 2015 αλλά πλέον, η κατάστασή του παρουσιάζει εμφανή βελτίωση. Ο Κερ έχει κατορθώσει να ταξιδέψει με την ομάδα στη σειρά με τους Σπερς και βρίσκεται κοντά στους παίκτες αλλά δεν ήταν σε θέση να ανακτήσει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή. Πολλοί κάνουν λόγο για επιστροφή του στο επικείμενο, 2ο ματς των Τελικών αλλά ο γενικός διευθυντής του Γκόλντεν Στέιτ, Μπομπ Μάιερς ανέφερε πως τα πάντα είναι “στον αέρα”.

“Πιστεύω πως θα ακούμε ότι “ο Στιβ θα επιστρέψει” κατά μήκος όλης της σειράς”, τόνισε ο Μάιερς, αναφέροντας πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν η ομάδα δεν το ανακοινώσει επίσημα: “Είναι εύκολο να πει κανείς κάτι τέτοιο (ότι ο Κερ θα επιστρέψει). Θα μπορούσα να το λέω κάθε μέρα και ίσως να ήταν αλήθεια. Μέχρι, όμως, να αλλάξει κάτι θα παραμείνουμε στο ότι “μπορεί” να επιστρέψει. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να μάθει. Μπορώ να πως πως, τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με χθες. Σε άλλη περίπτωση θα το είχαμε ανακοινώσει. Θα δούμε πως θα νιώθει και θα το μελετάμε αυτό σε καθημερινή βάση”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κερ απέχει από τα καθήκοντα του προπονητή από το 3ο ματς του πρώτου γύρου εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο βοηθός, Μάικ Μπράουν τον έχει αντικαταστήσει, κάνοντας εξαιρετική δουλειά καθώς οι Γουόριορς μετρούν 12 νίκες και καμία ήττα κατά το διάστημα αυτό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…