Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς για Γιαννακόπουλο: “Τον έχω δει με τα μάτια μου να κλαίει γι’ αυτή την ομάδα”

Παππάς για Γιαννακόπουλο: “Τον έχω δει με τα μάτια μου να κλαίει γι’ αυτή την ομάδα”

pascual pappas

pascual pappas

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πράσινη”, μιλώντας για την κατάκτηση του τίτλου στο ΣΕΦ και την αμφισβήτηση από τον κόσμο.

Ο Έλληνας γκαρντ αποθέωσε, παράλληλα, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας ότι τον έχει δει ε τα μάτια μου να κλαίει γι’ αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για:

-τα συναισθήματά του για την κατάκτηση του τίτλου στο ΣΕΦ: “Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να γίνεσαι κι εσύ μέρος της ιστορίας. Μακάρι σε κάποια χρόνια να λέμε ‘κάντε το όπως το 2017’. Μόνο περηφάνια νιώθω. Το καλύτερο είναι να μη βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά η ομάδα είναι χτισμένη με παίκτες που έχουν προσωπικότητα και ταλέντο για να μπορούν να πάρουν αποφάσεις σε κρίσιμες στιγμές. Και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίρνεις αυτό που θες όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έχει άλλη γλύκα”.

-την αμφισβήτηση: “Ο κόσμος κάθε χρόνο ανάλογα με το αποτέλεσμα δημιουργεί μια εικόνα καταστροφής και διάλυσης. Εμείς όμως ήμασταν κάθε μέρα εκεί, δουλεύαμε σκληρά και ξέραμε τι ομάδα είμαστε. Πόσο δεμένοι είμαστε. Και φάνηκε στους τελικούς. Και μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Ακούστηκαν πολλά, υπήρχε αμφισβήτηση, αλλά στους τελικούς ήμασταν καλύτεροι και γι’ αυτό μας άξιζε ο τίτλος. Το ποιος είναι ομάδα και ποιος όχι κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Κι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις αυτό. Πήγε στον τελικό της Ευρωλίγκας, το αναγνωρίζουμε, τους σεβόμαστε, αλλά εμείς ξέραμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το αποδείξαμε”.

-για το ρόλο του ηγέτη: “Δεν ξέρω πώς μπορεί να ερμηνευτεί η λέξη ηγέτης. Νομίζω ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γουστάρω που βρίσκομαι εδώ, περνάω καλά, μου αρέσει που ο κόσμος αναγνωρίζει πράγματα. Μακάρι να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ”.

-τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Προσωπικά έχω μόνο καλά πράγματα να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Με έχει βοηθήσει σε πολύ δύσκολες στιγμές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αγαπάει πολύ την ομάδα. Τον έχω δει με τα μάτια μου να κλαίει γι’ αυτή την ομάδα. Άρα τι άλλο να πεις; Πόσο πιο χαρούμενος να είσαι όταν έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο από πίσω να σε στηρίζει;”.

-τα όσα άκουγε από τον κόσμο στο ΣΕΦ: “Δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα να ακούς ένα γήπεδο να σου βρίζει τη μάνα, αλλά τι να κάνεις; Ζεις με αυτό. Η δουλειά είναι έτσι, παίρνεις αρκετά χρήματα για να διαχειριστείς αυτό το πράγμα. Εμένα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα. Ξέρω ότι όσο αγαπητός είμαι από τη μια πλευρά, τόσο εχθρικό θα είναι το κλίμα από την άλλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…